На кордоні з Волинню білоруси затримали українця, який віз 225 тисяч доларів

1
0
На кордоні з Волинню білоруси затримали українця, який віз 225 тисяч доларів
Українець намагався ввезти в Білорусь незадекларовані 225 тисяч доларів. Спинили спритника на білоруському пункті митного контролю “Олтуш”, пише брестське видання “Заря”.

35-річний чоловік їхав до Білорусі на автомобілі «Porsche Macan» білого кольору - через “Олтуш”.

Пункт “Олтуш” знаходиться на трасі, що веде до Малорити (Білорусь). З українського боку кордону - пункт “Піща”, що в Шацькому районі на Волині (Україна).

Під час огляду водій продемонстрував митникам п’ять тисяч гривень і заявив, що не має товарів, що підлягають декларуванню. Однак працівники митниці виявили під підкладкою валізи шість поліетиленових пакетів, в яких містилося більше 225-ти тисяч доларів. Ця сума більш, ніж у 20 разів перевищує дозволену законом до перевезення через кордон без декларування.

Українця затримали, гроші вилучили. Згідно з білоруським законодавством, чоловікові загрожує кримінальна відповідальність: штраф чи обмеження волі на строк від 2 до 5-ти років або ж позбавлення волі на цей же термін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а наші знов не помітили?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні