У Волинській семінарії - випускний

3
7
У Волинській семінарії - випускний
Черговий випуск студентів урочисто провели у Волинській духовній семінарії.

Про це повідомили у Волинській єпархії УПЦ.

9-го червня з нагоди випускного у Свято-Покровському кафедральному храмі Луцька звершили урочисту літургію, яку очолив ректор ВДС протоієрей Рустік Капауз. Ректору співслужили класний наставник випускників – протоієрей Петро Базюк, викладачі ВДС та студенти в священному сані. Прикрашали богослужіння хори семінаристів та учениць регентських класів.

З порогу семінарії у світ вийшло 14 студентів стаціонарної форми навчання, 24 заочники та 9 студенток регентської спеціальності.

Випускникам передали вітальне слово від голови Учбового комітету УПЦ єпископа Ірпінського Климента, вікарія Київської митрополії, та від керуючого Волинською єпархією УПЦ Преосвященнішого єпископа Нафанаїла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рустік Капауз це православне ім'я і прізвище?
Відповісти
ісусові уєбашкі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні