У Центральному парку Луцька може з'явитися новий вид розваг - прогулянковий катер

5
3
У Центральному парку Луцька може з'явитися новий вид розваг - прогулянковий катер
Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки розчищають від хащів. Окрім звільнення зелених зон від самосівів, обіцяють відновити і спортивний інвентар, зони для волейболу, футболу, а також впровадити нові інфраструктурні об’єкти, зокрема має з’явитися нова розвага для містян – прогулянка річкою на катері.

Хід робіт у п'ятницю, 9 червня, інспектував виконувач повноважень луцького міського голови Ігор Поліщук та заступник луцького міського голови Костянтин Петрочук, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Огляд території розпочали із зони за спорткомплексом «Спартак», де вже розчистили значну частину території.

«Колись тут була прекрасна відпочинкова зона, втім з роками усе заросло та стало місцем збору пияків, наркоманів, де збиралися сумнівні компанії. Сьогодні цю всю зону ми відновлюємо. Вирізали хащі і продовжуємо роботи. Маємо привести в належний стан всю зону від спорткомплексу «Спартак» до річки й по дамбі до центрального пляжу. Також відновимо спортінвентар, а що не піддається ремонту, то встановимо нові об’єкти інфраструктури. Для любителів волейболу встановимо на майданчику сітку, а для шанувальників футболу облаштуємо поле ліворуч від «Спартака», - розповів Ігор Поліщук.

Також у цій зоні вирішили вирівняти територію, аби місцина із малими пагорбами стала комфортною для відпочиваючих. Також тут має бути плавний схід до річки.

«Наразі ведуться переговори з інвестором для відновлення місця, де колись причалювали катери. Прогулянковий катер буде цікавим атракціоном для лучан. Також зробили нові сходи для спуску в річку та плануємо встановити нові лавки», - інформував виконувач обов'язків голови.

«Є чимало звернень від людей з вадами здоров’я, які не можуть дістатися до центрального пляжу, тому ми зробимо тут пандус, аби візочники могли заїхати сюди. Це має бути ближче до центральної алеї. Також днями розчистимо річку від дерев, які в неї попадали», - пояснив заступник Костянтин Петрочук.

Посадовці кажуть, що хочуть у Луцьку бачити відпочинкову зону не гіршу, ніж у столиці. Тому після завершення робіт готуватимуть загальну концепцію розвитку парку, яку можна буде впроваджувати з наступного року.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка убогість ....
Ви краще корчі повирубуйте і гімно з пляшками поприбирайте чим завалений увесь "парк" і переменуйте його імені Швейцарсьського Укропу та не ганьбіть Лесю Українку
Відповісти
З катером цікава ідея.
Відповісти
Ми вже це проходили,чергові обіцянки під вибори мера.І парк за спорткомплексом розчищали,і що ХАЩІ розрослися,і так зараз буде, вибори проведуть,і забудуть своіі обіцянки...
Відповісти
А де отой катер плавати буде,по пересохлих канавах парку,чи по закорчованому руслі річки,щоб "напоротися" на корягу,або сісти на мілину...???І що цікавого люди мають побачити, засмічені,або забудовані багатими нахабами береги Стиру,чи пеньки дерев що колись росли над річкою...????!!!
Відповісти
Стара совдепівська забава: "...і тут приїхали пузаті чмошніки в костюмах і з важним виглядом обіцяли все відновити)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні