--> Президент нагородив волинянина, який виховує 15-ть дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Президент нагородив волинянина, який виховує 15-ть дітей

0
23
Президент нагородив волинянина, який виховує 15-ть дітей
Петро Бак із села Рованці Луцького району до Міжнародного дня захисту дітей отримав “президентську відзнаку”, пише газета “Слава праці”.

Вагомий особистий внесок чоловіка у справу соціального захисту дітей Президент України Петро Порошенко відзначив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Саме таку нагороду отримав батько-вихователя дитячого будинку сімейного типу.

Ще у 2005-му Петро разом із дружиною Ларисою взяли перших п’ятеро дітей на виховання. Згодом ще стільки ж... На сьогодні у подружжя 15-ро вихованців: Ліна, Елла, Едуард, Мар’яна, Леонід, Анатолій, Наталя, Марія, Юлія, Михайло, Микола, Тетяна, Міша, Василина і Богдан. 

П’ятеро дітей уже торують дорогу у самостійне життя,  двоє - студентів, восьмеро - школярів.  

“З турботами і перемогами наш будинок функціонує 12-ий рік. Стараємося у душі наших дітей засівати зерна добра та любові, не забур’янювати їх, виполювати недоліки і такий процес – безперервний.  Не настільки втомлює робота фізична, як духовна. Бо прекрасно розумієш, що посієш у ранньому віці, то відповідні плоди збиратимеш пізніше”, - каже батько такого великого сімейства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні