Представники ОБСЄ на Донбасі зафіксували 680 вибухів за добу

1
1
Представники ОБСЄ на Донбасі зафіксували 680 вибухів за добу
Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляє, що за минулу добу зафіксувала майже 680 вибухів у Донецькій і Луганській областях.

Про це йдеться у звіті станом на 19:30 6 червня, опублікованому сьогодні, - пише УНІАН.

"Спеціальна моніторингова місія задокументувала менше порушень режиму припинення вогню у Донецькій області, включаючи менше вибухів (близько 80), якщо порівнювати з 350 вибухами у попередній звітний період (за 5 червня - УНІАН)", - йдеться у звіті.

"У Луганській області Спеціальна моніторингова місія задокументувала більше порушень режиму припинення вогню, включаючи 600 вибухів, якщо порівнювати з 75 у попередній звітний період", - сказано у звіті.

Зокрема, сказано, що спостерігачі, перебуваючи у підконтрольному бойовиками "ЛНР" селищі Сентянівка (колишня назва Фрунзе, за 44 км на захід від Луганська), почули близько 480 вибухів та ударів, які за оцінкою місії походили від артилерійського вогню невідомого калібру.

Також СММ почула близько 1,7 тис. вогневих черг від застосування великокаліберних кулеметів на відстані 2-12 км з північного заходу на північний схід.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПЕРЕМИР’Я! !!!!!!Кому потрібне отаке перемир’я???!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні