Жителі Нововолинська відлякали наркоманів, які кололись у під’їзді

1
-1
Жителі Нововолинська відлякали наркоманів, які кололись у під’їзді
Мешканці Нововолинська сполохали наркоманів, які кололися у їхньому під’їзді.

Інцидент трапився 6-го червня, як розповідають очевидці, після 17:00 у під’їзд зайшли троє молодиків, - повідомляє БУГ.

“Відчули запах сигарет. У вічко побачили чоловіків, один з яких коловся. Вони почули звук ключів і відразу вибігли з під’їзду. Шприци кинули у поштовий ящик. На підлозі залишилися краплі крові, розбита ампула та ковпачок з голки”, – розповідають мешканці будинку.

“Дозу” чоловіки, ймовірно, придбали у наркоторговця, який проживає у цьому ж будинку.На місце подій люди відразу викликали правоохоронців.

“Чоловік, який коловся та наркоторговець проходили за 20 метрів від нас. Сказали поліціянтам, що це вони, та правоохоронці чомусь проігнорували це”, – зауважують жителі.

Люди розповідають, що чоловік щодня продає наркотики: в під’їзді, біля будинку, у дворі, вивозить товар на велосипеді.

“Кожного дня приходять молодики, півдня чекають на нього у дворі. Приблизно рік тому один наркоман, який купував товар, відслідкував дівчину, що вийшла з двору, та зірвав золотий ланцюжок з неї”, – додають люди.

А ще зауважують, що поліція чомусь не тримає під контролем саме цю наркоточку.

“Люди бачили, як правоохоронці, які виїжджали на цей виклик, раніше віталися з наркоторговцем”, – повідомляють мешканці.

Що раніше виконувач обов’язків начальника Нововолинського відділку поліції Андрій Литвин запевняв, що “з працівників поліції ніхто “кришуванням” наркоточок не займається”.

Звертаємося до читачів: знаєте місця, де розповсюджують наркотики, або осіб, які це роблять? – просимо нас повідомляти. Для цього потрібно заповнити форму, в якій вказати інформацію, якою володієте.

За бажанням можете залишати контактні дані для подальшого спілкування із нами. Анонімність і конфіденційність гарантуємо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Точка з продажу ширки вул. Янки Купали 15 кв.45. барига Гулько Павло. Задрав своїми клієнтами всіх жителів будинку. Прийміть міри.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні