Подробиці жорстокого вбивства немовляти у Любомльському районі

4
-2
Подробиці жорстокого вбивства немовляти у Любомльському районі
У ніч на 5 червня 22-річна мешканка села Підгородне Любомльського району вбила свою 10-місячну дитину й викинула її в колодязь.

5 червня слідчо-оперативна група поліції виїхала в село Підгородне на виклик 29-річого чоловіка. Його дружина стверджувала, що їхнього 10-тимісячного сина забрали працівники соціальних служб і попросив поліцію перевірити достовірність цієї інформації, - повідомляють правоохоронці.

На місці поліцейські встановили, що в ніч на 5 червня 22-річна жінка не могла заспокоїти сина, який плакав й кинула його на підлогу.

Внаслідок удару дитина отримала травму та загинула. Після цього, жінка викинула тіло дитини в колодязь на подвір’ї її знайомої.

На місце події викликали рятувальників, які викачали воду із колодязя та дістали тіло дитини. Згідно з висновком судово-медичного експерта причиною смерті став набряк головного мозгу та крововилив.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статтею 115 Кримінального кодексу України, йдеться про умисне вбивство.

Триває досудове слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину.

Нагадаємо, що психічнохвора жінка втопила у колодязі 10-місячну дитину.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
психічнохвора, але ж знала що сказати чоловікові. Сука вона, а не хвора!
Відповісти
Матку таким курвам зашивати!!!
Відповісти
Мочити таку тварюку.. однозначно..це вже не людина
Відповісти
Найстрашніше в житті стати (бути) дурним!
Особливо це стосується хворих на шизофренію. На перший погляд це звичайні люди, але ніхто не знає що вон можуть вчинити. Їх слова протилежні їх діям, які не можливо передбачити і тим більш проконтролювати. Це страшні люди! Моя влада - я б заборонила таким взагалі народжувати на законодавчому рівні.
Вічна пам'ять дитинці...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні