Скоро будемо голубів відстрілювати, - луцький активіст

0
18
Скоро будемо голубів відстрілювати, - луцький активіст
Ініціатива зрізати у Луцьку тополі через алергію деяких мешканців викликала обудення в громадського активіста, члена міськвиконкому Ігоря Алексеєва.

Якщо керуватись такою логікою, доведеться знищити все, що оточує містян, переконаний чоловік.

"Благими намірами вистелена дорога в Ад!!"... ці слова в повній мірі стосуються деяких ініціатив діючих Луцьких депутатів... Зокрема, депутат Луцької міської ради Майя Шостак, людина яку я поважаю, але взяла й запропонувала вирізати усі тополі в Луцьку як причину алергії в містян", - описав причину свого обурення Ігор Алексеєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Тоді, керуючись такою "логікою", потрібно знищити усі причини, що викликають алергію,а це: продукти, що містять харчові добавки, барвники, консерванти, підсилювачі смаку, загусники, розпушувачі,
емульгатори та ароматизатори, пилок рослин, пил, продукти життєдіяльності тарганів і кліщів, шерсть тварин, спори пліснявих грибів, укуси комах (ос, бджіл, шершнів та інших перетинчастокрилих комах), лікарські препарати, такі як: антибіотики, гормони, анальгетики, вітаміни, анестетики, сульфаніламіди, препарати на основі сироватки крові, ферментні препарати, вакцини,
підвищена чутливість до умовно-патогенних і непатогенних мікроорганізмів...

Тобто "борючись" з алергією ми маємо знищити практично усе, що нас оточує!?? З різними даними, 40-50% людей мають ту чи іншу алергічну реакцію, тому запропонований спосіб "профілактики" як мінімум дивний... Так ми скоро й голубів відстрілювати будемо..." - написав активіст.

"А чи не логічнішим й дієвішим буде не знищувати дерева, а РЕАЛЬНО й по суті допомогти тим людям, котрі мають безпосередню алергічну реакцію на цвіт тополі!? Ліками, консультаціями, реабілітацією й т.д, тобто вирішити їхню проблему насправді, без варварства...?" - запропонуввав Ігор Алексеєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні