Лучанка просить конфіденційності при розрахунку карткою

5
-3
Лучанка просить конфіденційності при розрахунку карткою
Лучанка просить забезпечити конфіденційність при введенні індивідуального коду картки при розрахунках в торгових мережах.

Таку петицію зареєструвала Лілія Ільчишин на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"На сьогодні практично у всіх торгівельних мережах є можливість розрахунку за допомогою платіжних карток. Однак , лише деякі супермаркети забезпечують конфіденційність вводу pin-коду", - зазначає Лілія Ільчишин.

Авторка петиції вважає, що порушення такого порядку несе небезпеку крадіжки картки і загрозу здоров'ю громадян.

За її словами ніхто не може гарантувати того, що за людина і з якими намірами знаходиться поряд під час розрахункової операції карткою на касі супермаркету чи магазину.

"Пропоную в обов'язковому порядку зобов'язати торгівельні мережі, магазини забезпечити максимальну конфіденційность вводу особистих даних(pin-коду до особового рахунку) при розрахунку банківською карткою", - наголошує лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це дурдом, де в Луцьку стільки маразматиків набралось?
Відповісти
Я думаю що ій нема чим занятись. А вам нема що написати. Я підкажу. Напишіть подробиці дтп на конякіна на кільці. ща участю швидкоі.
Відповісти
Це як? Поставити кабінки, чи стіл, щоб під нього залазити для конфіденційності? Кругом врагі, які так і чатують, шоб взнати код з пенсійної картки, де лежить мільйон!
Відповісти
Вона, напевно, мала на увазі використання таких терміналів з захисними "шторками":
https://i.ytimg.com/vi/20i7mFVZ4Jc/maxresdefault.jpg
От тільки не знаю, чи уявляє вона, у скільки обійдеться підприємцям заміна всіх терміналів на касах. Отож раджу їй просто прикривати клавіатуру іншою рукою під час введення піну ))
Відповісти
Да, панянко, у Вас достатньо буйна фантазія-прошу сходити в "Сільпо" або "Велмарт" і зрозуміти,що означає конфіденційність вводу коду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні