У Луцьку кондуктор нахамив бабусі через російську мову

28
-1
У Луцьку кондуктор нахамив бабусі через російську мову
Кондуктор тролейбуса №15 нахамив бабусі, яка російською мовою попросила закрити люк через сильний протяг.

Про це йдеться у дописі Валентини Дорожкіної на сторінці Я люблю Луцьк.

«Була свідком не приємного випадку сьогодні... Їхала тролейбусом номер 15 від «Лучеська». На передньому сидінні їхала літня бабуся.
По тролейбусу під час руху був сильний протяг. Бабуся попросила кондуктора (літній чоловік) закрити люк. Заговорила російською і сказала "пожалуйста"», - зазначає лучанка.

«На що кондуктор, як можна назвати його відповідь мовою, так рявкнув на неї: "Сама закрий, понаїхало кацап'я!"», - обурюється лучанка.

Також Валентину Дорожкіну обурило те, що з повного тролейбуса ніхто не заступився за стареньку і не дав зауваження кондуктору.

"Це ми йдемо у Європу... Куди з такою культурою? Шкода, що це не поодинокі випадки. Ми ж українці. Хочеться, щоб були просто людьми», - підсумовує лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як сказав Скрипка, в гетто дибілів.
Відповісти
Шкода, що не побили. Молодці-герої.
Відповісти
Кондуктор справжній "гейропеєць" і хамло.
Відповісти
І це один з тих кондукторів, яким не подобаєтья директор!!! Може варто задуматись кого треба в шию гнати з роботи!!!!
Відповісти
мені просто цікаво, що сказали б літній жінці у Києві або хорькові, не кажучи про адєсу, якби вона звернулась українською мовою. думаю, у кращому випадку проігнорували б, у трохи гіршому - сказали б "я нє панімаю", а реально - обізвали б бендеровкой. щодо випадку в Луцьку - очевидно, що ця жінка проживає тут не один рік і за цей час могла б вивчити українську мову, ну хоча б деякі слова, але ж принципово не вважає за потрібне.
Відповісти
Молодець водій! Підтримую! От лише треба було зауваження в культурній формі зробити! А те що на сході вдову АТО вця ПОБИЛИ в магазині, бо вона розмовляла українською, це норма?
Відповісти
до стареньких літ дожила а мовою так і не розмовляє дуже погано дуже а на сході за мову убивають це як


Відповісти
Бач яке панство кацапське. А те, що ця бабулька, скоріше всього, проживши в Україні все своє життя так і не навчилася розмовляти державною, то нічого?! Завжди українці, навіть у себе вдома, повинні були прогинатися перед кацапами. Нічого тій бабулі не сталося, ноги не вихиталися.
Відповісти
Ну й сенсація! А на Росії ніхто б навіть і не посмів заговорити українською, не те, що кондуктора щось просити! Чи не так?!
Відповісти
на сьогоднішній день у кацапії просто запроторили б у тюрму, як диверсанта за те, що розмовляєш українською мовою
Відповісти
Бред. Я розмовляв в Москві українською в нормально, навіть прикольно. І в 2014 і в 2016 році. Так що перед тим як писати - думайте.
Відповісти
Бидла в нас вистачає не тільки серед кондукторів. Патрійот сраний. Тільки вміють свій патріотизм проявляти язиками. А руками, мізками? Не дано.
Відповісти
чомусь це бидло переважно під ніками "Волинь" , "лучанин", "корінний лучанин".
Відповісти
А сторінка, то Вконтакті... Якщо ви бачите, що потрібна допомога, то допомагайте перш за все самі: закрийте люк, заступіться за російськомовну стареньку. А то всі тільки пишуть, пишуть, а робити ніхто і нічого не хоче...
Відповісти
Безродне кондукторське бидло.
Відповісти
працює на підприємстві. Для них що, немає ніяких правил поведінки? Що за коментарі, які розпалюють ненависть, люди? Цей кондуктор себе веде так завжди. І до украіномовних інвалідів він визвіряється точно так само.

Відповісти
ніхто не каже, що поведінка кондуктора є прийнятною. але цивілізована людина, проживши не один рік у суспільстві, де переважною мовою спілкування є українська, все-таки вивчить цю мову і не буде демонстративно-зневажливо розмовляти російською.
Відповісти
За таких як ти і подібних Україну розірвуть на шматки як Югославію.Привіт америкосам.
Відповісти
Так, я теж можу підтвердити що саме на цьому маршруті працює кондуктор-хам, мужчина, який грубо зігнав дитину з місця кондуктора
Відповісти
Ви перш ніж казати кацапи лише за російську мову-задумайтесь,і поцікавтесь скільки людей як ви кажете кацапів стримують агресію наших не дружніх сусідів.
Велика кількість російськомовних захисників захищають ваш спокій і ваше благополуччя.
Не опускайтесь до рівня не обізнаних,будьте розумніші!наш патріотизм не в мові а в діях.
Відповісти
Мовна дискрисінація - це коли за все життя в Україні так і вивчити жодного слова на українській
Відповісти
Нещодавно побував в Києві по "службі" і мав розмову з "москалем", колишнім начальником департаменту одного з міністерств України. Росіянин, з Бєлгорода, освіта отримана в російському радянському вузі. "Русский до мозга костей", - повідомив він мені на початку розмови. Приємна людина. Чиста українська мова. Відповідний запас слів. На запитання, чому багато росіян, які мешкають в Україні по 30-40-50 років, жодного слова не можуть вимовити на українській, він відповів: "Тому, що вони -свині!". Шкода, що Україна переповнена свинями. Жити в державі, їсти українське сало і не знати 300 слів (більше не треба, а "пожалуйста" по -українськи - "будьте ласкаві"), для спілкування з українцями - це ганьба, це неповага до нації. Шкода, що водій не виштовхав нах стару разом з дорожкіною.
Відповісти
В Україну на навчання приїжджають представники різних народностей (африканці, китайці, індійці тощо), які через кілька років, скоріше за все, повернуться до себе додому, але навіть вони вивчають і спілкуються українською. А оці кацапи настільки ледачі та зверхні, що вважають нижче своєї гідності вчити українську мову. А...хоча про яку це гідність я говорю? Кацапи позбавлені гідності апріорі.
Відповісти
Правильно!!!Бо коли в Дніпропетровську жінку робити продавець за українську мову,ще й вигнала з магазину,за неї ніхто не заступився.То чому ми маємо захищати за кацапську мову?Живеш в Україні-розмовляй українською,не хочеш-на хуй в Рашу!!
Відповісти
Для дурнів жиди завше знайдуть причину через яку їм потрібно битись.Одне дурне принципово не буде розмовляти українською а друге дурне саме через це буде скандалити.. В профіті пейсаті ..тому що білі між собою собачаться - як не через мову то через релігію (жидівську) то ще через щось.. Активісти практично поголовно тупі барани які в слові хрен роблять по дві помилки..Не для того мутився майдан щоб в Укоаїні щось добре було...так як і в Лівії, Єгипті, Йємені, Сірії..
Відповісти
Як все примітивно!!!!
Від тоді як Ви шановні Україномовні громадяни- УУУУКРАЇНЦІ НЕ ЗА ПАСПОРТОМ. А ЗА ДІЯММИ навчитесь за винятком мови.бути справжнім Українцем,викидати бички в мусорні баки,після своїх питомців викидати лайно в сміттєві баки,щоб діти не вступали ,поважати СТАРШИХ НЕ ЗА МОВУ МАВП
Відповісти
Вибачте не дописав
Чого заїло,що в нашому місті в опріорі не може бути російсько мовних людей,до мене приїзджали Білоруси в гості,вони дуже чемні але б...ть такі як Ви під одну гребінку всіх,будьте взаємоввічливі,наша перемога не буде якщо ми будемо гризти людей за російськомовні слова!!!задумайтесь Браття!!
Відповісти
Мабуть , бабуся проижиа все життя в Україні, а мови не знає. А це вже неповага до цілого народу. Молодець кондуктор, кацапів треба вчити, кондуктору каву хочу поставити. Коли б так робили продавці на базарі, магазині і всі ми разом.толк був би.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні