Вагітна Рівнянка, яка зарізала свого чоловіка, два місяці сидітиме в СІЗО

1
1
Вагітна Рівнянка, яка зарізала свого чоловіка, два місяці сидітиме в СІЗО
23-річна Тетяна Літвінова, яку підозрюють у вбивстві свого чоловіка-перукаря Сергія Літвінова і яка переховувалася у Єгипті, 60 діб перебуватиме під вартою.

Таке рішення ухвалив суддя Рівненського міського суду Мар'ян Головчак, - пише Рівне Вечірнє.

Тетяну Літвінову тільки цього четверга повернули до Рівного. Від лютого, коли сталося вбивство, жінка переховувалася у Єгипті.

Кілька тижнів тому тамтешня поліція затримала підозрювану і після довгих перемовин з українськими правоохоронцями погодилася на її екстрадицію до України. Щоправда, українська сторона зобов'язана повідомляти єгиптянам про перебіг справи.

У судовій залі Рівненського міського суду Тетяна Літвінова сиділа за скляним огородженням. Було помітно, що жінка вагітна.

Слідча Марина Никифорук наполягала, аби підозрювана перебувала в СІЗО. За її словами, вона може спробувати переховуватися від слідства або впливати на свідків, які є її родичами, сусідами та бізнес-партнерами вбитого Сергія Літвінова.

У свою чергу, захист просив присудити їй домашній арешт. Вона його відбувала б у своїх батьків в селі Селичів Хмельницької області.

Суддя задовольнив клопотання прокурорів — жінку відправили у СІЗО на два місяці. Втім, адвокати Літвінової планують оскаржити рішення міського суду в апеляційному. Нагадаємо, закон дає п'ять днів на подання апеляційної скарги.

Тетяна Літвінова відмовилася спілкуватися з журналістами та відповідати на запитання, хто є батьком її дитини. Хоч в суді жінка частково визнала свою провину.

Нагадаємо, що 8 лютого Сергія Літвінова знайшли мертвим у квартирі, яку орендувала його дружина. Тіло було замотане у поліетилен. Слідчі з'ясували, що перукарю завдали близько 10 ударів ножем. В убивстві підозрюють його дружина, яка втекла до Єгипту. На її одязі виявили сліди крові, яка належала чоловіку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якби в "стекляшщі" був би хтось з "істіблішменту" то суддя не те що домашній арешт - сам би з суду під ручки вивів би
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні