Луцькі автомобілісти долучились до автопробігу, щоб підтримати іномарки

14
1
Луцькі автомобілісти долучились  до автопробігу, щоб підтримати іномарки
У Луцьку власники автівок долучились до всеукраїнського автопробігу, організованого на підтримку цивілізованого ринку автомобілів в Україні.

Головна мета акції – підтримка законопроектів, які вносять зміни до екологічних стандартів «Євро» для вживаних автомобілів на технічний огляд, а також знімають обмеження застосування наявних знижених ставок акцизного збору, - повідомляють Волинські новини.

«Ми робимо автопробіг, аби якнайбільше людей про нього дізналося і, щоб подати сигнал нашим народним обранцям, що закони на часі, вони потрібні й необхідно їх якнайшвидше прийняти», - розповідає один із співініціаторів автопробігу Михайло Катрук.

«Ціни на вживані автомобілі української реєстрації зашкалюють, люди їз середнім достатком не можуть дозволити придбати собі таке авто. Відтак, купують машини на іноземній реєстрації. Це цілком нормально, адже кожен хоче зекономити. Але наше законодавство є недосконалим: легальна схема перебування в Україні автомобіля на іноземній реєстрації – транзитом на 5–10 днів. Через це маємо черги на кордонах, соціальну напругу і, в тому числі, контрабанду», - додає чоловік.


На думку Катрука, завдяки цим законопроектам громадяни України не тільки зможуть придбати автомобіль за кордоном за вигідними цінами, а й вдасться оновити автомобільні парки, зокрема, автомобілів швидкої допомоги, міський транспорт тощо. Мешканці ж віддалених населених пунктів зможуть комфортно добиратися до роботи у міста.

Із складнощами розмитненням легкового автомобіля зіткнувся і керівник волонтерського центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради Сергій Балицький. З його слів, за розмитнення автомобіля, придбаного за 175 тисяч гривень, йому довелося заплатити близько 170 000 грн.


Зазначимо, що законопроекти передбачають проходження автомобілями, перед їх імпортом, технічного контролю на відповідних пунктах діагностики, аби забезпечити належну безпеку не тільки власника транспортного засобу, а й пішоходів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не платити податки є злочином. Яке б мито не зроби ,всерівно знайдуться халявщики що не платити.
Відповісти
гниди зависливі))
Відповісти
Проподи, клоун!!! Шукай шрот.
Відповісти
Цікаво - це справді є такі ідіоти що підтримують в цьому владу чи це звичайні тролі. Ну не може нормальна людина погоджуватися із ситуацією коли розмитнення авто в рази дорожче самого авто. Коли придбання авто для громадянина України в рази дорожче ніж громадянину ,скажімо , Польщі, Литви , та , навіть , Білорусії чи Росії, не кажучи про Німеччину, Францію. То чому громадянин України повинен платити такі гроші, що їх чиновники тут же вкрадуть з бюджету??? Чому чиновники мають їздити на авто за десятки і сотні тисяч доларів, куплені за сплачені нами гроші при розмитненні??? ЧОМУ ЧИНОВНИКИ , ВЗАГАЛІ , МАЮТЬ ЇЗДИТИ НА СЛУЖБОВИХ АВТО ???
Відповісти
Халявщики! Куплять машину закордоном когось зб'ють а потім фіг найдеш!
Відповісти
А коли автопробіг дрібних і інших злодіїв за легалізацію краденого?
Відповісти
Значить гроші на пальне маємо, а в казну за тачку платити не хочемо? Ну-ну...
Відповісти
Рома, здрисни і флуди !
Відповісти
Люди,не вже авто яке ви купили в п'ять дорого останнє. Скільки фінансів закопаних у бляшанки. Не вбивайте наше майбутнє. Дешеві машини- це розвиток малого и середнього бізнесу. 15 річне авто з Європи гірше за 30 р. Жигулі, чи нового китайця, який не може пройти сертифікацію в цивілізованому світі.
Відповісти
(«Західноукраїнська асоціація власників транзитних авто») -це ще що за нові активісти?????,про них Волинські новини пишуть«.Головна мета акції – підтримка законопроектів, які вносять зміни до екологічних стандартів «Євро» для вживаних автомобілів »-тобто травим далі нашу екологію і «довгожителів» українців?Далі по тексту:« Але наше законодавство є недосконалим: легальна схема перебування в Україні автомобіля на іноземній реєстрації – транзитом на 5–10 днів. Через це маємо черги на кордонах, соціальну напругу і, в тому числі, контрабанду»-як все відразу стане рожевим і пухнастим. А західні виробники авто теж зажадають повернути пдв тим українцям,що заплатили,і що,хай живе микола,що бмв запорожцем затуляє,чи здоровий глузд? І ,взагалі,на мою думку,від цієї передвиборчої піар акції УКРОП більше втратить,як здобуде
Відповісти
ну зробилиб без мита на авто до 5 років а на старші хай шо хочуть роблять
Відповісти
Мене звуть містер Картер Коллінз, Я приватний кредитор, який видає
кредит приватних і корпоративних осіб. Ви були відхилені
так багато банків? Чи потрібно фінансування для створення вашого бізнесу? робити
Вам потрібно фінансування для розширення вашого бізнесу? Або вам потрібно
персональний кредит?. зв'яжіться з нами :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com

ФОРМА DATA позичальника

1) ВАШЕ ІМ'Я:
2) Пол:
3) ВАША КРАЇНА:
4) ВАША ПРОФЕСІЯ:
5) Ваш сімейний стан:
6) ТЕЛЕФОН:
7) ЩОМІСЯЧНИЙ ДОХІД:
8) АДРЕСА:
9) МЕТА:
10) КРЕДИТНИЙ ЗАПИТ:
11) КРЕДИТНА ТРИВАЛІСТЬ:

зв'яжіться з нами :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com
З найкращими побажаннями
Г-н Картер Коллінз
Відповісти
Не треба відстоювати "дурацькі"законопроекти,які будь хто через суд скасує,а треба вимагати зарплати щоб кожен бажаючий міг купити нову машину,а не переплачувати за потримані авто втридорога
Відповісти
За кордоном за ці лахі вас так обкладуть податком,екологія тд ітп,що ви ох:єїте !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні