Саакашвілі, Садовий та Гриценко – нова коаліція ліберальних сил

8
12
Саакашвілі, Садовий та Гриценко – нова коаліція ліберальних сил
Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко розповів про об’єднання коаліції ліберальних сил.

Все частіше в країні говорять про коаліцію ліберальних сил, до якої належать Гриценко, Садовий та Саакашвілі. Про це говорили з Анатолієм Гриценком 26 травня під час ток-шоу Протилежний погляд LIVE, - повідомляє Конкурент.

Анатолій Гриценко сказав, що є правдою те, що президентська команда обговорює можливість другого терміну. Однак, зі слів Гриценка, яким чином президент, до якого рівень довіри дуже впав, може бути повторно обраним, – не зрозуміло.

З його слів, президентська позиція базується на трьох китах: накопичення мільярдних коштів, контроль над центральними телеканалами, ЦВК та СБУ. Анатолій Гриценко переконаний, що протидіяти цьому можна лише об'єднавши зусилля. Втім, хто буде лідером у цій коаліції ліберальних сил, не сказав достеменно.

"Лідерство визнають люди, а якщо ми говоримо про те, хто піде кандидатом на президентські вибори чи очолить список, в цих термінах ми домовимось. Тут немає проблем", - сказав Гриценко.

Він також додав, що процес формування цієї коаліції ще не завершено, але він докладе максимум зусиль щоб він завершився успішно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гриценко-мужик толковий
Відповісти
Ні риба намясо... Мямля під каблуком своєї дружини.... Поливає всіх і вся.
Відповісти
Ляшко твій кумір? Він точно не підкаблучник у своєї дружини)))
Відповісти
клуб ліберальних невдах.
Відповісти
Невдахи це тупий народ, який кожен раз розвішує вуха і голосує за мудаків, які його постійно грабують.
Відповісти
хто ъздить на ескалейд ас 4402 номера?
Відповісти
У мене запитують: "Яке чемпіонство для вас найдорожче і найцінніше - перше чи десяте!". Хочу сказати, що за кожним чемпіонством стоїть величезна праця, переживання і страждання. І кожне додало мені сивого волосся. Яке чемпіонство для мене найважливіше, якщо чесно? Буде одинадцяте. Наш клуб повинен дивитися тільки вперед, ставити перед собою тільки амбітні цілі і досягати нових трофеїв для наших уболівальників", - сказав Ахметов.
Відповісти
Гриценко та Саакашвілі і в жодному разі не з Садових.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні