Дєвочка, питати легше через суд, - Ігор Палиця до журналістки

13
-1
Дєвочка, питати легше через суд, - Ігор Палиця до журналістки
Голова Волинської облради Ігор Палиця відмовився пояснити чому ще не провів жодної прес-конференції від початку роботи.

Про це повідомляє ВолиньPost.

«Ми б хотіли, щоб прес-конференції відбувалися щомісяця», - зауважила журналіст Аріна Крапка.

На що Ігор Палиця відповів: «Харашо, будуть. А я думаю, що вам через суд легше буде…»

На питання, коли буде прес-конференція, Палиця відповів: «А коли суд зобов'яже».

«Ви не маєте права змушувати мене проводити прес-конференції… Ви хочете мене спитати про щось? Спитайте. Я думаю, що через суд легше», - додав голова облради.

Палиця зауважив, що коли він спілкується із журналістами, питання завершуються через 15 хвилин, бо йому не цікаво.

Натомість журналістка зауважила, що згідно із законом, раз на місяць мала б відбуватися прес-конференція.

«Зараз буде сесія, у вас є 2 години, щоб показати мені, де в законі написано», - додав Палиця. Згодом він запропонував журналістці припинити, назвавши її «дєвочкою».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ай маладца, це називається - "поставив крапку" )))
Відповісти
ХарашоАбразованыйМужчіна
Відповісти
І чого в статті немає посилання на закон,в якому вказано, що про обовязок проводити пресконференції???????? Бо нема такого закону чи як?
Відповісти
Хамло...
Відповісти
Євреям при владі зверхнаглість проходить в усьому... ДОСИТЬ українцям пудрити мізки !!! Читайте, українці що означає слово ХУЦПА у євреїв і люди добрі ви все зрозумієте ! Хуцпа — это когда Коломойский заявляет, что его тройное гражданство не противоречит законодательству, поскольку в конституции сказано про двойное гражданство. "Хуцпа" – определяется как "особо циничная, подлая, наглая ложь", "верх цинизма и наглости, парализующий оппонента". Другие определения, которыми часто обозначают понятие "хуцпа", – сверхнаглость, бессовестность, бесцеремонность, нахальство, хамство, нетерпимость по отношению к другим, дерзкое и наглое лицемерие. Часто эти определения употребляют с приставкой "сверх-" и другими словами, подчеркивающими превышение всяких норм и выход за рамки установленного: "сверхнаглость", "суперложь", "экстраординарная наглость", "необыкновенное нахальство", "неслыханное вранье", "невиданная дерзость", "запредельная бесстыжесть", "небывалая бесчестность" и так далее. Киносценарист Лео Ростен высказывал мнение, что любые переводы слова "хуцпа" на другие языки будут неточными, так как не охватывают всей палитры его смыслов. Американские судьи Алекс Козински и Юджин Волок приводят объяснение употребления этого слова в английском языке на примере анекдота: "Юноша, который убил обоих родителей, чтобы получить наследство, в суде просит о помиловании, ссылаясь на то, что он круглый сирота". А вот вам недавний пример из нашей жизни: власть жестоко избивает студентов, объясняя это желанием "для деток елочку поставить". Ничего себе, новогодний праздник – хуцпа в чистом виде! Или вот еще один пример, которым американские юристы пользуются для объяснения понятия "хуцпа": Убийца с окровавленным кинжалом сует оружие в руки человека, прибежавшего на крики о помощи. И уже сам кричит: "Держи убийцу!" После этого он и в суде, под клятвой, будет утверждать, что именно невиновный свидетель совершил убийство. И никаких угрызений совести – в этом и состоит "высокий класс" применения хуцпы.
Відповісти
Ір, відчепись від Палиці він одружений, переключись на Гунчика, він опять холостяк і якраз про пресконференції можеш запитати бо він їх не проводить))
Відповісти
Даємо паразитам євреям нас обкрадати ...і паразитів-євреїв вибираємо за бабло. - ЖАХ! АВстрія- їхня дома, а тут красти їм добре !!!
Відповісти
Жизнь человеческая не безгранична чтоб десятилетиями наблюдать идиотизм власти ... и обман власти - ЄВРЕЯМ ГОВОРЮ !!!
Відповісти
Яка прєсуха,дєвачка? Завтра - шабат.Нада кофє с Бєнєй в Лозаннє попіть.
Відповісти
Здається якесь мурло зазвізділося...Пора міську владу переобирати..і без гречки
Відповісти
Я, хвора не звертайте на мене уваги. Коли я "стану" мером Луцька то хворі будете ви.
Відповісти
Основна мета жидомасонів - панування над світом через куплених холуїв нежидівської крові. Жоден народ не витримає панування жида над собою. У нас яскравий приклад - Коломойський. Дорвався до влади і одразу гівно полізло. Лучани на минулих виборах ледь не продали місто Коломойському за пару спортмайданчиків, побудованих фондом Палиці, Бог милував. Тепер хочуть область прибрати до рук. Лучани, Волиняни, схаменіться! Цій компанії накласти на ваш добробут! Бурштин і митниці - ось інтерес. В Одесі не вдалося, то тепер ми? А де, доречі, старий фонд "Новий Луцьк"? Може через мутні справи довелось змінити фейс? Зник і жодної інформації чому. Тому і не спілкується з чужими журналістами новий. А на відео добре видно - ось він який, справжній "добрий дядя Палиця". Не здивував, якщо "дєвочку" ненароком перейде потяг...
Відповісти
Скажу так, говорив Палиця з нею не професійно, ну що за звертання"дєвачка" гггг))))АЛЕ - закон говорить, що голова облради може або має право проводити пресконференції...це аж ніяк не обов'язок! І тут журналістка сама спрацювала не професійно...закидала Палиці, шо закон говорив, що ви повинні...Повірте в Пвлиці такі юристи, що він знає, що він повинен, а що ні...Того він і сказав принесіть закон, в якому таке написано..бо знав, що такого немає!!!! І думаю, що журналістка йогр після сесії із законом не чекала))) Нашим журналістам треба спочатку вивчити питання а тоді писати....і втирати носа Палиці
..Бо так це вийшло смішно і смішно з журналістів а не Палиці))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні