Надія Савченко заявила, що йде в президенти і не вірить в рейтинги

2
-6
Надія Савченко заявила, що йде в президенти і не вірить в рейтинги
Народний депутат Надія Савченко заявляє, що її політична сила братиме участь у парламентських виборах, а вона сама готова балотуватися в президенти.

Про це Савченко заявила в інтерв’ю польському виданню "Krytyka Polityczna", - пише Українська правда.

"Я готова взяти на себе відповідальність за країну і взяти участь у президентських виборах. Крім того, у парламентських виборах братиме участь моя політична сила. Боже, то так зле звучить із вуст політика", – сказала депутат, відповідаючи журналісту.

При цьому на запитання, що сталося, що за рік після звільнення Савченко з російської в’язниці її рейтинг упав з 12% до 1-2%, депутат відповіла: "Я не знаю, з якого космосу ви берете ці цифри"
"Вимірюється, певно, не моя підтримка, а телебачення, риторики президента, Юлії Тимошенко та інших політиків, в тому числі європейських, які говорили про мене. Мій образ і я – то дві різні речі", – заявила Савченко.

"Я перевіряю свою підтримку, ходячи по вулиці", – сказала вона і додала, що були часи і квітів, і каміння, а зараз їй ходиться вулицями спокійніше – і люди ставляться по-різному.

На зауваження, що спершу її називали героєм, а потім – "агентом Кремля", Савченко відповіла, що "це не має значення", бо люди її не знали, а складали образ із того, що давала українська та російська пропаганди.

"Ось чому в Україні про мене стали говорити гірше, а в Росії краще (за цей рік – ред.)", – додала Надія.

Як відомо, 25 травня 2016 року Росія відпустила з в’язниці і відправила до Києва українського депутата і військову льотчицю Надію Савченко, схоплену на окупованій Луганщині. Її обміняли на російських військових Олександра Олександрова та Євгена Єрофеєва.
Минулого літа Савченко виборці України довіряли найбільше з усіх політиків (35%-45% за різними опитування).

З моменту звільнення Савченко вийшла з фракції "Баткьівщина", яка провела її до Верховної Ради за своїм списком, доки Надія була у російській в’язниці.

Савченко не раз заявляла, що вона може взяти участь у президентських виборах, якщо буде така потреба і воля виборців.
13 квітня 2017 року вона провела з'їзд, на якому було створено політичну партію "Громадсько-політична платформа Надії Савченко".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є новина, яка дуже вас здивує! Вчора в Берліні Міністр оборони України Степан Полторак заявив: «Ми не розглядаємо питання вирішення проблеми захоплення території Донецька і Луганська силовим шляхом. Але кожен громадянин України (…) буде захищати кожен сантиметр своєї землі, якщо Росія ухвалить рішення щодо відкритої агресії». Полторак ще, мабуть, вірить в «Будапештський меморандум», який Україна підписала в 1996 році, або в підписаний у вересні 2014 року папірець під назвою «Мінські домовленості», який гарантує уявне припинення вогню та здачу української території. Ще є така річ як «Норманський формат», де щось незрозуміле вирішують. Але який результат ми бачимо кожен день? Сотні обстрілів з боку російських бойовиків, втрати та важкі поранення серед українських солдатів – це ціна миру, яку нам пропонує Міністр оборони Степан Полторак! Якщо наш «Міністр оборони» не вірить в здатність нашої армії звільнити захоплені території, я пропоную звільнити міністра. І покарати всіх, хто винен у здачі Іловайська та Дебальцевого! А краще взагалі розігнати весь генштаб та набрати нових людей, які пройшли «АТО». Давайте мислити конкретними фактами! Згадаємо літо 2014 року, коли перший раз українська армія пішла у наступ! Пам'ятаєте, скільки території було звільнено за короткий проміжок часу? Або наступальну операцію, яку здійснив «Азов» в лютому 2015 року під назвою «Широкинська операція» – результатом цієї операції стало унеможливлення артобстрілів міста з населенням близько 500 тис чол. Як показує світова практика в Сирії, Хорватії, Іраку, Кувейті тощо, тільки силою можна щось вирішити, а не пустими балачками та заявами про припинення вогню. Нам не потрібні сценарії, подібні до «Абхазії», «Придністров'я», «Південної Осетії». Тільки коли українська армія дійде до Москви, тоді й будемо розмовляти про «мирні переговори» та шукати дипломатичні рішення! А поки Українська армія не звільнила нашу територію від ворога, не може бути й мови про мирні переговори та «норманські формати». Якщо влада цього досі ще не зрозуміла, тоді я взагалі не розумію – навіщо нам така влада?! ( ПОРОШЕНКО : - Припиніть істерику!Дайте ще трохи грошей владі на війні вкрасти ... )
Відповісти
Савченко в президенти..... шоу не закінчується...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні