--> Рівнянку, яка вбила і розчленувала свого чоловіка, «дістали» з Єгипту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівнянку, яка вбила і розчленувала свого чоловіка, «дістали» з Єгипту

1
2
Рівнянку, яка вбила і розчленувала свого чоловіка, «дістали» з Єгипту
У аеропорт Бориспіль із Єгипту доставили рівнянку Тетяну Літвінову, яка обґрунтовано підозрюється у вбивстві власного чоловіка, відомого у місті перукаря.

Міру запобіжного заходу їй обиратиме суд, - повідомляє ЧаРівне.

Нагадаємо, 8 лютого у Рівному 23-річна дружина завдала численні смертельні ножові поранення чоловікові. Заховавши тіло у кладовці, зателефонувала матері, аби та погляділа двох внуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок. Жінка після скоєного злочину того ж дня опівночі покинула територію України та з аеропорту Бориспіль вилетіла до Єгипту.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що після того, як слідчі зібрали необхідні докази у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, поліцейські у рамках чинного Кримінального процесуального кодексу України повідомили рівнянці про підозру та оголосили у міжнародний розшук. Зловмисницю затримали компетентні органи Арабської Республіки Єгипет при оформленні деяких особистих документів.

Підозрювану доставили до Головного управління Національної поліції в Рівненській області. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згоден все життя платити податки на її довічне утримання у в'язниці, яке ця тварюка заслуговує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні