На Волині псих кинувся на жінку

1
5
На Волині псих кинувся на жінку
У Ковелі психопат напав на жінку.

Інцидент трапився о 9-й годині ранку біля приміщення Ковельського міськрайонного відділу Волинського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України (колишня районна санітарно-епідеміологічна станція), - повідомляє Район.Ковель.

Під час словесної суперечки, яка виникла через особисту неприязнь, ковельчанин схопив жінку за плечі і почав трясти, чим спричинив їй легкі тілесні ушкодження.

За даними слідства, підозрюваний – різкий, нестриманий, веде себе надмірно емоційно, агресивно та зухвало, конфліктує, постійно прагне підвищеної уваги до своєї особистості, явно переоцінює власні можливості. Вважає, що оточуючі вступили у змову проти нього, - йдеться у повідомленні.

Крім того зазначається, що чоловік відвідує установи, підприємства та організації, де висловлює незрозумілі тези, вважає себе власником фірм, що не відповідає дійсності, посилається на знаки та символи, які йому ввижаються.

Згідно документів, наданої з поліклінічного відділення центральної районної лікарні Ковельського МТМО, чоловік перебуває на диспансерному обліку через наркоманію, йому притаманні психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання кількох наркотичних речовин зі шкодою для здоров’я.

Слідством було призначено амбулаторну судово-психіатричну експертизу, однак той відмовився від її проходження.

За фактом нападу відкрито кримінальне провадження, а підозрюваного направили до обласної психлікарні для проведення примусової судово-психіатричної експертизи з метою остаточного визначення його психічного стану.
Теги: напад, псих
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
усі волинські сайти для психопатів одні аварії та кримінал. Який мудак їх утримує
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні