Як Порошенко на Ягодині сварив митників

11
14
Як Порошенко на Ягодині сварив митників
Під час візиту на пропускний пункт Ягодин, президент обурився, що митниця не працює в звичайному режимі через його візит, коли у черзі очікують близько 160 вантажівок.

Також Петро Порошенко поспілкувався з громадянами, які чекають пропуску і запевнив їх, що зовсім скоро лише з біометричним паспортом можна буде подорожувати до країн ЄС.

"В нас щоденно майже 20 тисяч українців отримують біометричні паспорти", - зауважив Петро Порошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки і подорувати по європі з нашими зарплатами...
Відповісти
працюй більше та краще.
Відповісти
Тут і по Україні не по карману подорожувати більшості
Відповісти
циркач дешевий...постояв би він так в черзі...
Відповісти
В нас стандартні 2 фрази олігархів-крадіїв-":Працюйте краще та вчитися добре треба було"... при чому на кацапській мові ОЧЄНЬ І ОЧЄНЬ ЕТА СЛИШНА
Коли ці злодії вже сядуть?
Людям пенсії на 200грн.хочуть підняти і хизуються!Стид та срам!
Відповісти
Сцикун він мав їхати машиною а прилетів вертольотом його стільки людей чекало на дорозі хотіли подякувати за безвіз, високі ціни , малі пенсії, долар по 27 ітд.
Відповісти
і цукерок не привіз
Відповісти
Натура українців ВСЕ НЕ ТАК. Самі почніть жити правильно працювати на офіційній роботі, платити податки, не давати хабарі лікарям, за довідку, лікарняний,медогляд, вчителям за оцінку, поліції, суддям і т.д. Елементарно просто коли відчуваєш на природі прибери за собою. Підняли пенсії на 200 грн але з підняли а скільки у нас пенсіонерці, і в році 12 місяців, то яка сума виходить.
Відповісти
А що так??? Що стало краще??? Можливо посадили хоть одного хабарника??? Кого посадить, коли всі свої!!!!
Відповісти
нехай пояснить які труднощі чекають людей при вїзді в ЄС. його лапша вже всім зрозуміла. Простому пересічному не так просто буде попасти в ЄС.
Відповісти
Їтіху мать! Клоун просто, приїхав на 15 хв доя показухи. 3 гвинтокрили , кортеджі, нема куди державне бабло діти, то він екскурсію вирішив собі зробити. Соц мережі закрити. Заводи в росії закрий! Хлопці в АТО воюють завдячуючи Волонтерам... А не те що їм держава дає... А він во куди гроші витрачає.... Чого ж ти не як нормальний Громадянин на авто не приїхав?! Спробував би що то таке "колейка"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні