Лучани проти облаштування парковки на вулиці Кривий Вал

5
32
Лучани проти облаштування парковки на вулиці Кривий Вал
Мешканці будинків на вулиці Кривий Вал обурені рішенням міської ради зробити автомобільну парковку під вікнами житлових будинків вулиці Кривий Вал. 

"Зі світової практики відомо, що історичні центри переобладнені на пішохідні, що робить їх привабливими для туристів, а в нас навпаки", - йдеться в електронній петиції до Луцької міської ради.

За словами автора петиції Лариси Антонюк, вулиця Кривий Вал входить в ареал історичної та обмеженої забудови старого міста.

Жінка вважає неприпустимим на недоцільним переобладнання цієї вулиці під парковку для візового центру.

Лучанка обурюється тим, що гроші на руйнування історичного центру є, а на ремонт будинків по вулиці Кривий Вал не має. На її думку, відпадають цілі фрагменти штукатурки, що створює загрозу здоров'ю та життю оточуючих.

Від імені мешканців вулиці Кривий Вал, Лариса Антонюк вимагає від міської ради поновлення вирублені дерева, ремонту фасадів будинків вулиці Кривий Вал, збереження автентичність, історичну цінність та привабливість старого центру та вулиці Кривий Вал.

Нагадаємо, Луцька міська рада показала проект вулиці Кривий Вал, після її реконструкції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
32

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка сука збідувала будинок без парковок де візовий центр???
Яка сука дала дозвіл це будувати без парковки?????????????
А ці суки мають прізвища:
Відповісти
Слухайте владо: парковка біля будинку з годинником, навпроти собору, біля Вопаку поряд з входом, парковка вже і в скверику біля пам'ятника, біля прокуратури, парковка і біля поштамту , Ви хочете тепер і всю вулицю заставити автомобілями , щоб і мешканці вулиці ці авто минали , копаючи та матюкаючи. Центр міста - не для автомобілів, а в першу чергу, для ЛЮДЕЙ. Вибирати вас мають люди , а не автомобілі.
Відповісти
Молодець Лариса Антонюк!!!!!
Відповісти
гроші на руйнування історичного центру є, а на ремонт будинків по вулиці Кривий Вал не має.- так скиньтесь і поремонтуйте,не ма чого скиглити
Відповісти
На ці ідіотські забаганки , як от влаштування парковок, ще скидатися? Для чийого бізнесу це робиться ? Для БПП. Тому нехай говорять з людьми, які тут живуть, чи треба їм ці парковки кончені за бюджені кошти. А людям це не треба і вони проти того ,щоб у них забирали тротуари.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні