Чого у Волинській обллікарні закрили центральний вхід

4
-8
Чого у Волинській обллікарні закрили центральний вхід
У Волинській обласній клінічній лікарні закрили центральний вхід, аби перерозподілити потік людей і розвантажити подвір’я, - пояснив головний лікар лікарні Іван Сидор.

Загалом до лікарні щодня приходить близько 6 тисяч людей, розповів Сидор в інтерв’ю Волинським новинам.

«У лікарні на лікуванні перебуває близько тисячі хворих. Персонал – 1700 осіб. Ще близько 1000 курсантів та інтернів. Не менше 800 відвідувачів вдень. Відтак, за добу «набігає» близько 6000 осіб», - повідомив головний лікар.

«Коли ми відкрили центральний прохід, почався колапс», - додав Сидор.

«Хворі виходяться на прогулянку, і все подвір’я всіяне людьми. А автомобілями так все заставили, що неможливо пройти», - запевнив керівник лікарні.

«Тому вирішили закрити, щоб перерозподілити потік людей. Це не те, що Сидор собі так захотів, та й зробив – це для комфорту людей, і люди дякують, бо дійсно стало вільніше», - каже Іван Сидор.

«Бо й з площами є проблема – маємо 3,5 гектара, а нам треба 5,35», - заявив лікар.

«При тому, що й розширятися будемо – зокрема, буде ще БАК лабораторія, невеликий корпус добудувати треба тощо. А по території вже все забудовано», - повідомив головний лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Совок совком
Відповісти
Певно прихватизовувати буде старий маразматик і хабарник.Дістав уже,щ роблять з нами дурнуватими.За ноги і викиніть це старе чудо лікарні досить панувати ворюгам
Відповісти
Твоя правда, тільки чи багато з нас вийде і скаже в очі старому маразматику те, що всім відомо і чого він заслуговує? Отож бо.
Відповісти
"Хворі виходяться на прогулянку, і все подвір’я всіяне людьми...Тому вирішили закрити це для комфорту людей," Шановний п.Іване ,це тепер колапс ,більшість відвідувачів йдуть через боковий вхід поліклінічного відділення,хворим не реально вийти на територію лікарні,проте парадний закритий ,то навіщо на нього "вбухали" неймовірну кількість бюджетних коштів,щоб раз в рік відкрити і зустріти київських чиновників.Оце Ваш комфорт для людей.Ганьба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні