«Будь, як Коля» - новий тренд комунікації з молоддю від Кромберг енд Шуберт*

2
-3
«Будь, як Коля» - новий тренд комунікації з молоддю  від Кромберг енд Шуберт*
17 травня у Луцьку відбувся PROFIT DAY - захід, де для студентів луцьких вишів місцеві роботодавці презентували свої кар’єрні можливості.

Чи було молоді це справді цікаво, чи захід мав “протокольний” характер, однозначно судити важко, але помітно було одну тенденцію: обличчя студентів відчутно оживали, коли до їх рук потрапляли...комікси від компанії “Кромберг енд Шуберт”.

Яскраві художні картинки, виконані у сучасному стилі, розповідають історію двох студентів: Петі та Колі.

Петя вчиться на стаціонарі та “париться” вічним питанням: “Де взяти гроші?”. Життя проходить повз Петю, в той час як його товариш Коля, теж студент, завзято працює в компанії, отримує заробітну плату 8000 гривень і впевнено будує майбутнє.

Такий доволі сміливий комунікаційний пасаж незвичний для Луцька… Чому компанія вирішила обрати саме його?

PR-менеджер “Кромберг енд Шуберт Луцьк” Тетяна Сомова розповідає:

У мене з “Кромберг енд Шуберт” в першу чергу асоціюється слово “інтелект”. Адже компанія є в авангарді технологічних змін, всіляко заохочує розвиток своїх працівників, існує прогресивна система внутрішнього навчання. Навіть свою річницю підприємство відзначало змаганням з інтелектуального виду спорту - турніром з шахів.

Наша цільова аудиторія - люди, які вміють думати та робити правильний вибір. Тому, комунікуючи з нашими потенційними працівниками, ми обираємо не просто інформативні способи (а-ля “приходь до нас на роботу, в нас хороша зп і гарний соціальний пакет”), а намагаємося підходити творчо, нетипово, зацікавлювати і захоплювати ідеєю.

А студенти, як відомо, ще й прагматичний народ. Тому ми звернулися до них близьким для них стилем, і розповіли про нагальні проблеми всіх студентів - пошуки вдалої роботи і гарного заробітку, показавши, що все залежить тільки від них, а можливості є завжди і далеко ходити за ними не треба!

Приємно бачити, що молодь дуже активно і позитивно зреагувала - подивіться, ось біля столиків скільки людей просто зараз заповнюють анкети!

То комікси про успішного працюючого студента - гарний рекламний хід чи реальна історія для “Кромберг енд Шуберт”?

Коментує керівник HR-відділу підприємства Марина Кущенко:

"Це не просто одна реальна історія, це типова ситуація для нас: скажімо, приходить студент на період літніх канікул, попрацювати, підзаробити, робота його захоплює, він переводиться на індплан, продовжує навчатися і працює в нас, і робить гарну кар’єру.

Наша керівник виробничого відділу Вікторія Пазичук, наприклад, за освітою філолог. Прийшла спочатку на тимчасову роботу, на період канікул. Тепер ось на такій посаді. І таких чимало. Тут присутні наші тренери, Андрій та Ніна, вони теж працювали, навчаючись, і сьогодні діляться своїм досвідом зі студентами".

Але що ж насправді так захопило студентів: просто яскраві комікси чи можливості, описані в них?

Студентка третього курсу “педфаку” СНУ Тетяна в руках тримала “історію Петі та Колі” і дуже зосереджено слухала спікерів від “Кромберг енд Шуберт”:

"Я хочу працювати! Вчуся на стаціонарі, на заочне поки що перевестися ніби і не готова, але от думаю - попереду літо, “Кромберг” пропонує гарні умови. Таку зарплату, як в них, десь промоутером чи на подібних заробітках я не матиму, тому, мабуть, спробую на канікулах, а далі буде видно.

Дуже цікаво було дізнатися, що на заводі можна стати тренером, бо я ж педагог за освітою і це моє.
“Працюй, заробляй, дій”, як сказано у коміксах - мені подобається цей девіз, бо й справді, коли ж як не сьогодні?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні