В останню путь провели волинського воїна

0
7
В останню путь провели волинського воїна
Траурний кортеж загиблого військовослужбовця з Волині Івана Мерченка проїхав містом Луцьк, після чого вирушив до рідного села юнака.

Іван Мерченко, 1995 року народження, загинув 15 травня 2017 року, служив на сході України у складі 24-ої окремої механізованої бригади, - повідомляють Волинські Новини.

Цього разу зустріч військового була менш велелюдною, як це буває зазвичай – до кортежу долучилися лише дві автівки активістів «Автомайдану України» та волонтерського центру «Серце патріота».

Івану Мерченку, який помер на Луганщині, було лише 22 роки. Відомо, що він служив у 24-ій окремій механізованій бригаді. Сам хлопець – родом з села Береськ Рожищенського району. Сьогодні односельчани, рідні та близькі зможуть віддати останню шану юнаку, який захищав Україну на сході від російської агресії.

Поховають солдата в рідному селі сьогодні, об 14:00 год.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні