На Рівненщині псих відрізав голову своїй матері

1
-4
На Рівненщині псих відрізав голову своїй матері
У ніч з 14 на 15 травня близько другої ночі до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що в будинку по сусідству син вбив свою матір.

Трагедія трапилась у селі Гірники Дубенського району, - пише ЧаРівне.

«Зловмисника було затримано на місці події. Після проведення слідчих робіт, правоохоронці виявили, що в будинку, який підпалив чоловік, знаходився обгорілий труп. Встановити стать одразу не вдалося, однак вбитою виявилась мати вбивці. На місці події, слідчі виявили, що голова потерпілої була відділена від тіла. Після огляду місця скоєння злочину, труп направили до моргу. Після проведення розтину трупа, було встановлено, що жінку спочатку душили, про що свідчили характерні крововиливи. Після того чоловік обезголовив тіло та підпалив.» - повідомляє заступник начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області Олександр Панасюк.

Слідчими було встановлено, що в будинку, де було скоєно вбивство, проживав чоловік на ім`я Володимир разом із матір`ю та батьком. Останнього на момент злочину не було вдома.

Підозрюваний пояснив, що в ніч з 14 на 15 травня у нього сталось загострення психічних розладів. Через це він вбив матір, відрізавши їй голову. Окрім цього, чоловік обезголовив свійських тварин та теж підпалив їх.

Раніше затриманий не мав психічних захворювань, але звертався до психіатра.

Наразі чоловіка затримали за підозрою в умисному вбивстві. Усі обставини злочину з`ясовуються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке враження , що на Планеті-земля ПСИХУШКА !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні