--> «Вау, це ж я!»: Луцька модель розповіла, як можна стати обличчям бренду білизни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Вау, це ж я!»: Луцька модель розповіла, як можна стати обличчям бренду білизни

2
-29
«Вау, це ж я!»: Луцька модель розповіла, як можна стати обличчям бренду білизни
Діана Поян – одна із перших лучанок, кому вдалося зробити кар’єру професійної моделі. Вона не лише брала участь у показах та фотозйомках закордоном, а й стала обличчям кількох популярних брендів. Сім років Діана була офіційним обличчям торгової марки «Jasmine Lingerie» – українського виробника жіночої білизни.

У розмові із виданням «Волинь24» – про те, як живеться моделі, чиє триметрове фото в білизні прикрашає фасад головного універмагу міста, а також – чому завершує модельну кар’єру.

– З чого все починалась? Мріяла в дитинстві стати зіркою подіумів?

– Ніколи не мріяла бути моделлю. Якщо чесно, в мене було стільки комплексів щодо зовнішності, що навіть близько не залітало такої думки. І навіть під час модельної кар'єри, коли мене серед сотень красунь обирали на конкурси краси, фотосесії чи рекламні компанії, я не могла в це повірити.

– Якою була перша серйозна робота моделлю?

– Це була фотосесія для журналу «City life». Тоді мені було 16 років. У міському конкурсі краси я отримала звання «Міс глядацьких симпатій» і мені зробили такий подарунок: інтерв’ю та фотосесія у глянцевому журналі.

Ми фотографувалися в «Юванті» та ювелірному магазині «Карат», це була реклам одягу і прикрас. Мене одягали, фарбували, зробили перший професійний манікюр. Враження були неймовірні, я зрозуміла, що це – моє, що і надалі хочу цим займатись. З одного боку – зробила свою роботу, а з іншого – отримала величезне задоволення.


– Батьки не проти були кар’єри саме в цьому напрямку?

– Упередженого ставлення у батьків не було. Вони в мене дуже сучасні. Але, звичайно, хвилювалися, коли почала їздити в інші країни. Тоді в нашій сім'ї не було ще комп'ютера, ноутбука чи крутого смартфона, і дзвонила до батьків вкрай рідко зі словами «В мене все добре, я жива-здорова». Я однією з перших луцьких моделей почала працювати закордоном, багато інформації не було. Тому, звісно, батьки не дуже охоче мене відпускали і переживали.

– Що вважаєш своїм головним досягненням в модельній кар’єрі?

– Здійснилася моя юнацька мрія: я відвідала Токіо, і навіть пожила там півроку.

А з професійних досягнень, як на мене – вміння групуватися та орієнтуватися в стресових ситуаціях, знаходити спільну мову та ефективно комунікувати з людьми, з якими на різних мовах доводилося розмовляти. А ще – витривалість та стійкість. Ці якості мені дуже згодилися з житті, і я безмежно вдячна за той досвід, який прийшов завдяки модельному бізнесу.


– Як змінилося життя, коли стала моделлю із впізнаваним обличчям та ім’ям?

– Особливо ніяк, окрім того, що в Луцьку, всілякі інтернет-видання почали заносити мене в рейтинги сумнівного змісту. Справа в тому, що багато людей знають мене не тільки завдяки модельній кар'єрі. Я займалася свого часу волонтерством та благодійними проектами, завдяки чому теж завела багато корисних знайомств.

– Коли вперше стала обличчям якогось бренду?

– В 20 років я стала обличчям одного з найвідоміших брендів одягу в Сінгапурі – A-mod. Ця робота притягнула потім до мене ряд інших дуже успішних проектів в моїй кар'єрі.


– Також ти була обличчям луцьких брендів «Darling» та «Жасмін». Як думаєш: чому саме тебе вибрали презентувати білизну?

– Думаю, все банально: у мене – бюст підходящого розміру.

– Коли дівчина у такому невеликому місті як Луцьк рекламує білизну, мабуть, не обходиться без неприємних історій… Пліток, розмов сусідів, непристойних пропозицій від чоловіків?

– Напевно. Та до мене такі плітки рідко доходили. На пересуди мені байдуже, і непристойних пропозицій від чоловіків ні разу не надходило. Думаю, в Луцьку порядні чоловіки живуть.


– Підтримувати форму для моделі – основне. А коли ти – обличчя бренду білизни… Як «воювала» за ідеальне тіло?

– Скажу чесно: воювати не доводилося ні разу! Дякувати Богу та батькам, така в мене будова тіла, що на дієтах я не сиділа ні разу. Як виглядала в 16 років, так і виглядаю в 27. Єдине, я регулярно займаюся йогою вже більше трьох років.

– Сім років співпраці з «Жасміном»... Не набридло?

– Ні, не набридло. Просто цілі змінилися. Насправді, це був важливий досвід, а співпраця була дуже комфортною. Такий довгий час співпраці дозволив мені добре орієнтуватися в цьому напрямку, розуміти тренди і навіть прогнозувати, що буде в моді в наступних сезонах.

Крім того, у нас з командою «Жасміна» склалися дружні стосунки, тому спільна робота була в задоволення.


– До речі, тобі «Жасмін» дарував білизну? «Зраджувала» їм з іншими виробниками білизни?

– Так, «Жасмін» часто дарував мені свою білизну після фотосесій та виставок, і я обожнюю їхню білизну. Хоча в моєму гардеробі є білизна інших марок, найчастіше – подарована, проте «Жасмін» залишається фаворитом.

– Зараз ти допомагаєш з пошуком твоєї заміни для «Жасміна». Яка це має бути дівчина?

– Відповідальна, пунктуальна, чесна, яка би любила свою роботу, вникала у всі нюанси, жила тим, чим займається.

Дівчата, які починають кар’єру моделі, мене часто запитують про особисті якості для того, щоб успішно лишатися в цьому бізнесі до 27 років. Так от: наполегливість, терпіння і головне – дуже любити свою роботу.


– Ніколи не мріяла взяти участь у шоу Victoria's Secret?

– Я не знаю моделей, котрі б не мріяли стати Ангелами Victoria Secret. Звичайно, я мріяла про шоу такого масштабу! Їх я брала собі за приклад для наслідування у власній роботі.

– Часто тебе впізнають? Чуєш на вулиці: о, це та дівчина з фасаду універмагу? (Рекламний плакат із Діаною розміщений на фасаді луцького універмагу зі сторони зупинки громадського транспорту, – ред.).

– Ні, не часто. Напевно, тому, що в житті я виглядаю дуже просто і постійно без макіяжу, і ще зараз дуже рідко буваю в Луцьку.


– Чому вирішила завершити кар'єру моделі?

– Мабуть, переросла цей етап в своєму житті. Зараз я займаюся своєю справою, маю спільний бізнес з чоловіком, і бачу безкінечний потенціал та розвиток саме в цій справі.

– Існують якісь модельні звички, які випрацювалися за роки і лишаться надалі?

– Так. Наприклад, я знаю свої вигідні ракурси на фото, тому вмію фотографуватися, щоб гарно виходити на знімках. А ще надзвичайно корисна звичка – НУ ДУЖЕ швидко приводити себе в хороший вигляд і швидко збиратися. В модельній кар'єрі це необхідний навик, відсутність якого може коштувати кар'єри. Тому я завжди вчасно можу швидко організуватися.

– За чим сумуватимеш?

– За рідними людьми, з якими працювала всі ці роки, і за результатами: коли береш в руки журнал, каталог, фото і відчуття від побаченого: «ВАУ!!! Це ж Я!».




Людмила ЯВОРСЬКА («Волинь24»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-29

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діана дійсно проста і хороша дівчина,без пафосу.
Відповісти
Вона професіоналка і нічого зайвого, щоб її скомпрометувало. блискуче!

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні