--> Коломойський віддав свого охоронця Палиці? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коломойський віддав свого охоронця Палиці?

18
1
Коломойський віддав свого охоронця Палиці?
Він - то за спиною олігарха Коломойського, то - на місцях для запрошених у сесійній залі Волинської облради.

Таємничого “помічника” голови Волинської облради можна зустріти не тільки на сесіях чи масових заходах за участі Ігоря Палиці в Луцьку.

Про безпеку Ігоря Палиці ретельно турбуються не тільки на вулиці, а й безпосередньо у сесійній залі під час засідань. Жодна публічна поява голови Волинської облради Ігоря Палиці не минає без участі його охоронців.

Працівники приватної служби безпеки стали неодмінними учасниками сесій, в сесійній залі займають навіть місця для запрошених. І якщо спершу це дивувало, то нині до такої незвичної для перших осіб Волині вже навіть звикли. Хоч донедавна найбільш "дивним" об'єктом у стінах ради був хіба старий більярдний стіл у кулуарах.

У Луцьку під час виборчої кампанії 2015-го
У Луцьку під час виборчої кампанії 2015-го
На сесії облради 2017-го
На сесії облради 2017-го


Тим паче, очевидно, ще недавно охоронець Палиці сумлінно дбав про безпеку одного з найвідоміших українських олігархів і “ляльковода” у багатьох політичних подіях Ігоря Коломойського.

Як мінімум одного з особистих охоронців, який є неодмінним (хоч і мовчазним) учасником сесій облради, легко можна впізнати, якщо звернути увагу на охорону мільярдера. Той, кого нині часто можна зустріти у Луцьку поруч з Ігорем Палицею, ще не так давно був пліч-о-пліч із олігархом Ігорем Коломойським. Зокрема, на світлинах періоду головування відомого мільярдера у Дніпропетровській ОДА. Чи, скажімо, під час скандального нічного прибуття олігарха під стіни “Укранафти” та перепалки з нардепом Мустафою Найемом.



Зрозуміло, що це той випадок, коли прізвище, ім’я та по-батькові лишаються поза кадром. Однак, зважаючи на постійну присутність цієї людини під час усіх заходів в області пліч-о-пліч із головою Волиньради, її роль у волинському політикумі може бути значимою.

З огляду на те, що за плечима Ігоря Коломойського та Ігоря Палиці - одні й ті ж обличчя, то і про безпеку голови Волинської облради дбають украй професійно. Для прикладу, за інформацією видання “Вести”, журналіст якого досліджував, як же в Україні охороняють перших осіб, саме особиста охорона мільярдера Коломойського, - одна з кращих в країні. І - оснащена найліпшими гаджетами котршпіонажу.

Олена ЛІВІЦЬКА (“Волинь24”).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СТРАХ...
Відповісти
найбільше заохочення злочину - БЕЗКАРНІСТЬ !
Відповісти
Товстік і на ссії з охоронцями ходить???? АА. це хвороба- страх.
Відповісти
СИМПАТИЧНИЙ ЧОЛОВІК, ВИДНО, ЩО ПРОФЕСІОНАЛ
Відповісти
Що Палиця підсцикаєш? Як так дожитись з людьми ,щоб боятись в туалет без охорони сходити. Від Бога не сховаєшся за охороною!
Відповісти
А по ходу то смотрящій, щоб укропівців місцевих в стойло ставити
Відповісти
А в чому новина то?
Відповісти
Цей охоронець з Палицею працює давно. Ще з 2011 року він його супроводжує на всіх заходах
Відповісти
Его имя Максим Донец, киевский криминальний авторите
Відповісти
Не сміши публіку
Авторитет
Відповісти
за краще журналістське розслідування. Оце так рівень)
Відповісти
Нічого дивного - вони одну контору найняли от вони на них і працюють :)
Відповісти
то особистий ПАМПЕРСоносець палици
Відповісти
Брєд. Всі вкурсі, що це охорона, яка це новина?
Відповісти
Понавибирали на свою голову євреїв. Теперь наші депутати проходит так: я разогнулся посмотреть, не разогнулась ли она, чтоб посмотреть, не разогнулся ли я...
Відповісти
Завжди була і буде охорона і завжди була і буде скулеж і заздрість
Відповісти
Як показує світова практика - навіть сама найкраща та професійна охорона - це лише один із моментів для самозаспокоєння. Яскравий приклад США, де було вбито чотири президента : Лінкольн (1865, южанином в театрі), Гарфілд (1881, душевнохворим на вокзалі), Мак-Кінлі (1901, анархістом на виставці) і Кеннеді (1963, Лі Харві Освальдом).
Відповісти
Схоже, то не охоронець, а главний укропівець, а за жижами він дивиться, щоб нічого не стирили
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні