Представницю Ісландії на Євробаченні можуть посадити

0
3
Представницю Ісландії на Євробаченні можуть посадити
Учасниця Євробачення від Ісландії Свала Бьйоргвінсдоуттір ризикує на рік потрапити до в'язниці у себе на Батьківщині за маніпуляції з національним прапором на церемонії відкриття пісенного конкурсу в Києві, повідомляє УНН з посиланням на Visir.

Повідомляється, що керівник скаутської організації в Ісландії, яка вважається хранителем національного прапора, заявила, що С.Бьйоргвінсдоуттір порушила щонайменше два правила про ісландський прапор.

По-перше, на прапорі не можна нічого дописувати або домальовувати.
по-друге, прапор Ісландії можна підіймати лише на флагштоку, а не запускати в небо на кульках.

До того ж, якщо враховувати той факт, що кулі з прапором рано чи пізно впадуть, буде порушено ще одне положення закону: прапор не повинен торкатися землі.

За правилами, такий прапор повинен бути негайно спалений.

Повідомляється, що всі перераховані вище порушення прийнятих в Ісландії процедур поводження з державним прапором караються мінімум штрафом, а максимум - роком в'язниці.

Нагадаємо, представник Болгарії на Євробаченні Крістіан Костов розповів, що збирається повернутися в Москву після конкурсу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні