У Луцьку переглянуть ціну на проїзд у маршрутках

9
17
У Луцьку переглянуть ціну на проїзд у маршрутках
Луцька міська рада повторно розгляне обгрунтованість встановленого тарифу на проїзд у автобусах загального користування по місту.

Таку відповідь дали в Луцькій міськраді на петицію про повернення вартості проїзду у маршрутних таксі з 4,00 грн. до 3,00 грн.

“У розрахунках тарифу при підвищенні вартості проїзду у автобусах по місту з 3,00 до 4,00 грн., обсяг перевезених пасажирів одним автобусом в рік по маршрутах враховано у кількостях, що була врахована при затвердженні тарифу 3,00 грн”, - повідомляють у відповіді на петицію.

На окремих маршрутах враховано дані перевізників про потоки пасажирів. Це маршрути №№2,12,22, 17а, 19.

“Також, управлінню транспорту та зв'язку міської ради доручено провести обстеження пасажиропотоків на усіх міських маршрутах міста, після чого буде повторно розглянуто обґрунтованість встановленого тарифу 4,00 грн на проїзд у автобусах загального користування по місту”, - підсумовують у відповіді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, чесно кажучи, підняти ціну і відмовлятися їхати на кінцеву, де тебе чекають пасажири ( чимало дітей) - трішки некомільфо. І це я ще делікатно висловилась
Відповісти
Ну, чесно кажучи, підняти ціну і відмовлятися їхати на кінцеву, де тебе чекають пасажири ( чимало дітей) - трішки некомільфо. І це я ще делікатно висловилась
Відповісти
на не делікатнічайте, кажіть як є
Відповісти
Взагалі це не є маршрутні таксі , а просто РЕЙСОВІ АВТОБУСИ ,лише з тією різницею ,що ціна маршрутного таксі. ТАКСІ передбачає перевезення доставку пасажира в найкоротший термін та найкоротшим шляхом ,що для наших "маршрутних таксі" є невиконуваним фактом.
Відповісти
В мене теж прохання я проживаю на цукровому доїхати після 21 це проблема бо маршутку можна чекати годину жах.
Відповісти
пропоную в Луцьку метро!
Відповісти
Назад немає вороття, забудьте про 3 гривні, вже 5 на носі
Відповісти
Ціну підняти підняли,а їздити водіїв так і не навчили....сідаєш у ті маршрутки і не знаєш чи доїдеш живим...женуться, грублять, хамство, мати....і це я мовчу про сам стан маршруток. Але у нас головне проїзд підняти, а те що аварії кожного дня за участі маршруток — це нормально, вони ж всього навсього людей везуть.
Відповісти
ДОСТАВ вже той миронюк з своїми маршрутками і цінами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні