Представники «Солідарності» вшанували пам’ять загиблих у Другій Світовій війні

2
-3
Представники «Солідарності» вшанували пам’ять загиблих у Другій Світовій війні
В Україні відзначають Дні пам’яті та примирення. Панахида за загиблими у Другій світовій війні та покладання квітів біля пам’ятного знаку «Поранений солдат» на меморіальному комплексі «Вічна Слава» відбулася й у Луцьку 8 травня. На захід прийшли й представники Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Чимало лучан прийшли на меморіал, аби згадати тих, хто воював у Другій світовій, хто, не зважаючи на колір форми, поклав своє життя за бажання жити в мирі на власній землі. Вже традиційно Україна відзначає ці дні у європейському дусі пам’яті та примирення. Адже війна немає переможців, війна – це мільйони втрачених життів та зламаних доль…

Під час панахиди згадали й про тих, хто віддав своє життя за Україну вже в часи незалежності, й помолились за тих, хто захищає терикони нашої держави на Сході.

«В День пам’яті та примирення дякую тим, хто свого часу приніс мир Україні та світу. Сьогодні усі ми схиляємо голови в пам’ять про тих, хто поліг у Другій світовій війні… З кожним роком все менше й менше лишається людей, які на власні очі бачили ті жахіття та виборювали мир для своїх дітей. Але їх подвиги не будуть забуті! Ми пишаємося вчинками тих, хто ризикуючи життям впевнено йшов у бій…

Через багато років Україна знову постала перед страшним обличчям неоголошеної війни. Однак переконаний, що нам вдасться подолати агресора й забезпечити гідне й мирне мабутнє нашим дітям! Тож в цей день окрема подяка й воїнам АТО та їх родинам!» – зазначив голова Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк.

«Кожен, хто впродовж 1939-1945 років віддавав своє здоров’я та життя мріяв про одне – мирну працю на мирній землі. І те, що сьогодні ми з вами живемо у Незалежній Україні, – це заслуга їх – наших дідів та прадідів. Пам’ятаймо їхній подвиг! Шануймо їхню пам’ять! І не повторюймо помилок минулого…» – зауважив голова Луцької міської організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Петро Нестерук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Солідарність одна залишилась проти продажного УКРОПа.
Відповісти
Нагадує - "Члены политюро ЦК ППСС, товарищи..... возложили венки..." Хіба ні?
P.S. Це я до того, що не треба робити акцент на тому що саме "салодарность", інші теж поклали. Виж не пишете, що одного з депутатів солідарності підозрюють у торгівлі пальоною горілкою?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні