Бунт під Луцьком: що пообіцяли протестувальникам

15
8
Бунт під Луцьком: що пообіцяли протестувальникам
Під Луцьком завершилася акція протесту, влаштована селянами, які потерпають від смороду.

Акція протесту тривала близько двох з половиною годин. В результаті
на місці утворився кількакілометровий затор, - інформує власкор Волинь24.

Станом на 14:30 трасу розблокували.

За словами мешканців сіл Городище, Гірка Полонка, а також лучан з вулиці Львівської, вони тривалий час потерпають від смороду.

Вони кажуть, сморід з відстійника доходить до центру міста.

На місце селянського бунту приїжджав заступник міського голови Костянтин Петрочук, який згодом пообіцяв вирішити проблему смороду, обговоривши її в стінах Гнідавського цукрового заводу.

Представник «ТзОВ» «Біопаливного-енергетичної команії» (а саме це підприємство і назвали винуватцем смороду) Дмитро Захаров також приїжджав на місце події.

Зазначимо, причиною неприємного запаху є виготовлення технічного спирту на території Гнідавського заводу. Так, відходи, які знаходяться у відстійниках, змішуються з фекаліями.

Отож в результаті представникам влади та протестувальникам вдалося домовитися про те, що на території заводу 10 травня відбудуться збори, де обговорять проблема смороду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Акція проплачена рестораном Загород та до Луцька немає ніякого відношення.
Відповісти
я жителька району ЛПЗ, тому маю безпосереднє відношення.
Відповісти
хто живе на гпз...
Відповісти
Слухай ти проплачений, що ти всіх людей гребеш під свою запроданську планку!!! Цей сморід достав всіх хто живе в радіусі 10 кілометрів. І твоя срана загородь нікому не потрібна!!!!
Відповісти
От цікаво, хто винен, що засранці вивозять відходи в невідведене місце? Тепер що біля кожного каналізаційного колектора ставити поліцая? А може простіше проявити свідомість і везти ті відходи в призначене місце, хоча то буде вартувати дорожче?
Відповісти
а ви мешкаєте в ЛУЦЬКУ?
Відповісти
Тобто хочете сказати, що всім подобаєтбся сморід окрім Загороду?
Відповісти
В Загороді хоч раз був,
сморід нюхав?
Відповісти
так жити там не можливо. Де влада? наведіть порядок. Це ж люди, а не свині, а в них маленькі діти дихають цим смородом. молодці народ, піднімайтесь з колін, бо помрете у тій смороді.
Відповісти
ото засралися. Ганьба. Це надворі ХХІ століття.
Відповісти
Смішна ти Оля, щоб не бути свинею треба не виливати какашки там де ти живеш, а елементарно платити за каналізування. То ж не з Марса вам привозять фекалії і не з Америки.
Відповісти
То є правда, частенько їздимо на Львівщину,це катастрофа, проїзджаєш ще добрий десяток кілометрів , а машині ще смердить! Жах!А люди молодці , що піднялись.
Відповісти
То є правда, частенько їздимо на Львівщину,це катастрофа, проїзджаєш ще добрий десяток кілометрів , а машині ще смердить! Жах!А люди молодці , що піднялись.
Відповісти
Не можливо навіть жити нормально жах!
Відповісти
А шо той петрочук в свому житті вирішив... рішало, продав душу і купив мандат- запроданець
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні