В Анталії заборонили вживати спиртне за межами готелів

0
-1
В Анталії заборонили вживати спиртне за межами готелів
Влада турецької курортної провінції Анталія ввела заборону на вживання спиртних напоїв за межами готелів і ресторанів.

Попередження про заборону опубліковано на сайті місцевої поліції, пише Захід.НЕТ із посиланням на Hurriyet Daily News.

Заборона поширюється на будь-яке «публічне» вживання алкоголю «у вигляді, здатному викликати невдоволення оточуючих». Порушникам загрожує штраф у розмірі 100 турецьких лір - близько 750 грн.

Поліція закликала туристів не з'являтися на вулицях в нетверезому вигляді і не вживати спиртні напої в заборонених для цього місцях, щоб уникнути штрафів. До заборонених місць віднесли відкриті для публічного доступу «парки, сади, сквери, відкриті майданчики, житлові квартали, автодороги, пікнікові зони і місця проведення археологічних розкопок, будівлі залізничних і автовокзалів, вулиці, провулки, історичні місця і місця проведення культурних заходів, культові споруди, занедбані будівлі, будівельні майданчики, приміщення для банкоматів, автостоянки під мостами, прогулянкові зони в межах кордонів муніципалітетів, а також будь-які транспортні засоби незалежно від місця їх парковки».

Слід зазначити, що з 2013 року в Туреччині діє закон, який обмежує продаж і вживання алкоголю у країні. Він, зокрема, забороняє продаж спиртних напоїв в роздріб після 22:00. Як відомо, Анталія є одним з найпопулярніших курортів серед українців, які відвідують Туреччину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні