--> Позичений лексус, с/г винаходи та 900 тисяч готівки, – декларація ректора Ігоря Коцана | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Позичений лексус, с/г винаходи та 900 тисяч готівки, – декларація ректора Ігоря Коцана

25
-11
Позичений лексус, с/г винаходи та 900 тисяч готівки, – декларація ректора Ігоря Коцана
Ректор Східноєвропейського національного університету Ігор Коцан задекларував зарплату 19,5 тис грн., патенти на сільськогосподарську техніку та 900 тис грн. заощадженої готівки.

Торік ректор оформив право власності на дві земельні ділянки та два будинки, яке порівну розділив із Коцан Наталією Несторівною. Одна ділянка 21 сотка та будинок 419,3 квадрати розташовані в с. Липини під Луцьком (тут «прописаний» Ігор Коцан), інша ділянка 10 соток та будинок 149,1 квадрати – у с. Мельники Шацького району. Крім того, у Мельниках є дачний будинок 90 квадратів, зареєстрований на дружину Лілію Коцан.

У Липинах він також має ще 13 соток та 14 соток у с. Товпижин Демидівського району.

На дружину зареєстровані дві квартири у Луцьку площею 67 і 240 квадратів, а також нерухомість, яка записана в декларації як «інше приміщення» площею 70 квадратів.

В автопарку Коцанів – три автомобілі. Із 2006 року ректор їздить на Lexus 470, але має лише право користування на нього (власник – Володимир Бухвал).

У 2012 році Ігор Коцан придбав Mersedes-Benz E 320 2004 р.в., а в 2013 році – Mersedes E200 2011 р.в.

Торік ректор зареєстрував на свої імʼя шість патентів, серед яких корисні моделі для сільськогосподарської діяльності. Зокрема, сушарки для рулонів сільськогосподарських культур, міні-теплиця, пристрій для транспортування і очистки коренебульбоплодів та дві моделі пристроїв для вирощування рослин у штучно створеному кліматі.

У 2016 році ректор найбільшого волинського вишу отримав 235 тис грн. зарплати (у місяць – 19,5 тис грн.) і ще 27 тис грн. від наукової діяльності.

Також Ігор Коцан продав брату Василю нерухомість за 167 тис грн. Ще одну обрудку з нерухомістю задекларувала Лілія Коцан, проте суми не вказала.

Гроші ректор зберігає на рахунках у «ПриватБанку»: 25,5 тис грн., 439 євро та 583 долари. З готівкових заощаджень в Коцана – 900 тис грн.

Також він задекларував кредит у розмірі 88 тис грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ЖАХ. дурні студенти далі несуть останні гроші в цю церковно-приходську школу.
Відповісти
от мені цікаво, ці всі коментарі про загниваючий університет пишуть випускники Кембриджу, Оксфорду, чи хоч Києво-Могилянки? справді? а що ж ви з такою суперосвітою тиняєтесь просторами бідного волинського інтернету?
Відповісти
Бридкий фарбований півень
Відповісти
Знаючи цей Східноєвропейський університет ніяка поважаюча себе людина не піде туди вчитися. Там панує здирництво, хабарі і т.д Випускають не фахівців і далеко їм до фахівців..Шкода що його ще не прикрили , та разом з ним всю "цю систему" ректор знаэ тільки як набивати всій карманчик...
Відповісти
Чого7 Там випускають фахівців Варшавки.
Відповісти
не правильно, там випускають - ДИПЛОМОВАНИХ фахівців Варшавки.
Відповісти
І з найкрутішого університету можна вийти фахівцем ринку, якщо в голові пусто
Відповісти
Яка ж ви Пані розумна
"Поважаюча людина не піде і бла бла.." а якщо немає змоги вчитися в іншому університеті, то що робити, аа?
Тому приходиться закривати на весь цей безлад очі і вчитися там
І не треба казати за фахівців..людина яка хоче дійсно фахівцем, буде вчитися, працювати над собою і стане професіоналом.
Відповісти
В університеті працює багато розумних викладачів, які передають своі знання і є справжніми професіоналами у своій справі. Якщо ви чи ваші діти занадто себе поважають, щоб витратити час і сісти щось вивчити і підготуватись до іспиту і єдиний вихід для вас-нести хабар аби поставили хоть якусь оцінку-це ваш особистий вибір і ваша особиста біда. Не потрібно всіх рівняти з собою.
Відповісти
А де Мерс GL 450 на якому пан прикоцаний їздить? Чи це службове авто сну
Відповісти
Авто оформлено на Фонд!!!! А от чому в декларації не показані всі пов'язані з ним фірми і за які кошти кожен місяць по два тижні сидить на заморських курортах це вже питання!!!!! Тепер зрозуміло, чому так переживав як на минулому тижні з лекцією до студентів приїхали представники НАБУ!!!!
Відповісти
Не розумію, як ректор може їздити на мерседесі? Це якось не вкладається в голові. З нашою бідною, «недофінансованою» освітою? Йому самому не гидко?
Відповісти
Ага він як в Ільфа і Петрова. "Голубий злодюжка" постійно краде і його постійно мучать докори сумління, але все одно краде далі. Певно вже просто не може спинитись... Все мало....
Відповісти
Завхоз 2-го дома Старсобеса был застенчивый ворюга. Все существо его протестовало против краж, но не красть он не мог. Он крал, и ему было стыдно. Крал он постоянно, постоянно стыдился, и поэтому его хорошо бритые щечки всегда горели румянцем смущения, стыдливости, застенчивости и конфуза. Завхоза звали Александром Яковлевичем, а жену его Александрой Яковлевной. Он называл ее Сашхен, она звала его Альхен. Свет не видывал еще такого голубого воришки, как .....
Прямо з Коцана зписано!
Відповісти
Ну тепер зрозумвло, за які гроші його донечка кожен тиждень за кордон роз'їжджає!
Відповісти
А тепер ще більше буде красти бо донечка хоче заміж аж піщить. А зять тоже мусить їздити , жити,одягатись не гірше .Бо донечка привикла до хорощого життя. ТАК ЩО ТРИМАЙТЕСЯ СТУДЕНТИ ВАМ ТЕПЕР ДВІ СІМЇ КОРМИТИ.
Відповісти
Університет торфу і болота им. Кім Чен Ина
З уього усе починається, увесь наш дебілізм а за вікном 21 століття
Відповісти
А випускникам вже дипломи наавіть на звичайних листках А4 друкують і навіть не ламінують...
Відповісти
Люди, ну що ви вчепилися? Коцан не будучи ректором вже тоді мав шикарні машини. Починав свій бізнес,їздив по польщах .працював.будувався, а ви тільки зараз спохватились де взяв? Має нормальну сім'ю, прекрасних дітей, і як нормальний тато, що може те і дає своїм дітям. І кожен з нас би так поступав. А от те, що зарплати немає це погано, людей на пів ставки попереводили , бо та штундяра проклятуща керує, а стріла покриває, собі ставки проробили по 10 .15тис. То це правда.квартиру штунді купив, то самі бухгалтера в шоці. Всі про це знають, але мовчать. От таке воно людоньки. Вилазить одна непотріб. А студенти, які хочуть вчитися, то платити не требаравда Непрмала.
Відповісти
Я теж чула, що викладачі, і весь персонал ненавидять якусь віруючі, але їй пофік, от якби коцан її випер.як колись обіцяв то б рейтинг його піднявся б. Придумайте І горе Ярославовичу. Порозганяйте трохи бухгалтерів, господарчу частину, прооекторів, секретуток, наачпдьну з них почніпочніть
Відповісти
Клухи ви пліткарські, що одна, що друга
Відповісти
а нащо викладачам зарплати і відпускні взагалі ! нехай чекають 100% виплат і вчасних - правда довго чекати походу )
Відповісти
Це Або Стрілка стала колею, або Марчучка, бо всі колеги знають це кодло
Відповісти
Звичайно, що всі,але мовчать. Зарплати дали половину, хто за це відповість, а людям за квартири треба платити, і як бути?
Відповісти
Терпіти ще наступних 7-10 років або презентувати свої винаходи с/г і тоді питання зарплати відпаде )
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні