Зламали окуляри та подряпали груди - результат бійки двох вінницьких депутаток

1
3
Зламали окуляри та подряпали груди - результат бійки двох вінницьких депутаток
У Вінниці після сесії міськради сталася сутичка між депутатами від Батьківщини Ганною Давиденко та Наталією Панчук від фракції ВЄС (Вінницька європейська стратегія – ред.).

За підсумками конфлікту обидві жінки дали свідчення поліції й обидві отримали медичну допомогу, передає Кореспондент.НЕТ із посиланням на місцеве видання Реал.

Поки що невідомо, через що саме побились депутатки. За словами співробітника Асоціації органів місцевого самоврядування міськради Володимира Деркача, він побачив, що Панчук захищається від Давиденко, яка подряпала їй груди. Деркач зі ще одним співробітником розняли їх.

Своєю чергою, голова квартального комітету Григорій Дідур заявив, що конфлікт спалахнув через якісь документи.

«Давиденко попросила їх у Панчук, Наталія Володимирівна дала їй їх переглянути. Коли Давиденко захотіла їх взяти собі, їй відмовили, сказавши, що потрібно запросити офіційно. Тоді Давиденко вирвала їх із рук Панчук. Після цього почалася штовханина», – повідомив він.

У ході інциденту Панчук зламали окуляри і зірвали з шиї ланцюжок. На місце інциденту викликали поліцію та швидку.

«Депутатська комісія міськради з питань законності не змогла заслухати учасниць конфлікту – обидві були в машинах швидкої. Тому було прийнято рішення дати оцінку тому, що трапилося, після отримання офіційної інформації за цією справою від правоохоронних органів», – пише видання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тож покажіть подряпані груди!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні