В автівці на Рівненщині знайшли понад тисячу патронів і десять гранат

0
-2
В автівці на Рівненщині знайшли понад тисячу патронів і десять гранат
Автомобіль марки «Шевроле-Авео» зі зброєю був зупинений 28.04.2017 вночі на вимогу працівників поліції у селі Рокитне Рівненської області.

Слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічної служби, які прибули на місце події, вилучили із салону транспортного засобу патрони калібру 7,62 мм в кількості 1300 шт та 10 гранат марки Ф-1, РГД-5, - повідомляє ЧаРівне.

Вказана зброя та бойові припаси були поміщені в рюкзак армійського зразка.

За цим фактом поліцією внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Водій та 2 пасажири автомобіля – усі жителі різних областей України (Чернігівської, Житомирської та Кіровоградської) запрошені до Рокитнівського відділення поліції для дачі пояснень.

Нині з’ясовуються усі обставини походження небезпечного вантажу, в т.ч. мета його транспортування.

Стан досудового розслідування у даному кримінальному провадженні перебуває на контролі Сарненської місцевої прокуратури.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні