Вручати повістки на кордоні - незаконно, - ЗСУ

2
5
Вручати повістки на кордоні - незаконно, - ЗСУ
Повістки на строкову службу в ЗСУ і Національну гвардію в прикордонних пунктах пропуску не мають права вручати.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ з посиланням на прес-офіцера ОК "Захід" Анатолія Прошина і представника Держприкордонслужби Олега Слободяна, коментуючи інформацію про нібито прохання військкоматів виставити на пунктах пропуску своїх співробітників для вручення повісток призовникам.

"Жодного звернення з боку військових у Державну прикордонну службу не було. Вручення повісток громадянам України на проходження строкової військової служби буде здійснюватися винятково в рамках чинного законодавства", - заявив Прошин.

Своєю чергою Слободян також заявив, що жодного вручення повісток на кордоні не буде, тому що це не передбачене законодавством.

"Ми діємо тільки в рамках чинного законодавства. Жодної зміни, яка б регламентувала порядок роботи представників військкоматів поруч з пунктами пропуску чи в пунктах пропуску, немає. Тому ця інформація безпідставна", - підкреслив Слободян.

Раніше повідомлялося, що представники Львівського обласного військкомату попросили Держприкордонслужбу почати чергувати перед пунктом пропуску Шегині, щоб виявляти призовників і вручати їм повістки.

Також, раніше було відомо, що в армію призвуть понад 14 тисяч українців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Контрабас - це нормально, а відстоювання інтересів держави - незаконно?
Відповісти
Брєдятіна, нема такого, ніяких повісток не вручають - брєд!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні