--> Бондар пояснив, чому голосував за скандальне рішення Волиньради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бондар пояснив, чому голосував за скандальне рішення Волиньради

10
2
Бондар пояснив, чому голосував за скандальне рішення Волиньради
Перший заступник голови голови Держлісагентства Володимир Бондар вважає, що держава не може доглядати за звіром.

Депутат Волиньради і перший заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар (Солідарність) пояснив, чому волинські депутати віддали приватнику угіддя, на яких заборонено полювати.

“Ведення мисливського господарства суттєво відрізняється від полювання. Держава не має коштів на те, щоб належним чином доглядати за звіром в наших лісах. На ту ж Цуманську пущу грошей не виділено, окрім зарплати чиновникам. Ведення мисливського господарства приватними користувачами - це світова практика”, - вважає Володимир Бондар.

Свою позицію він висловив у соцмережі “Фейсбук”

Нагадаємо, 12 квітня під час сесії облради депутати проголосували за те, тисячі гектарів у межах Національного природного парку “Цуманська пуща” віддати в оренду на 25 років приватним товариствам “Горинь” та “Легіон” .

Директора парку Ігор Квач заявив же, що рішення щодо надання угідь на території національного природного парку прийняті з порушенням законодавства. Тому що ведення мисливського господарства на території нацпарку заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна подумати,що приватники будуть дбати за популяцію звірини. Це будуть п'янки-гулянки крутеликів,з відстрілом дичини (з часом)до повного їх знищення. Пройде небагато часу і в тих угіддях навіть не те що якогось звіра не побачимо,а і пташини не буде.
Відповісти
бондар робить те.що каже" генерал" ,який його туди поставив
Відповісти
Коли вже генерали - колісників та виконавці - бондарі нажруться! І столяр, лех, в засосах з генералом тоді виникає питання, що ж далі буде. Але незабувайте, що проет рішення повинно готовитись управлінням лісового мисливського господарства з погодженням екології. І весь сказ!
Відповісти
Скільки цього разу взяв за голосування?
Відповісти
Мудаки.!..
Відповісти
Ну про що тут говорити? Відомий хамелеон користується послугами своїх кришувальників, що ще пока при владі і тягнуть один одного на різні посади.
Прийде і на них відповідний час.
Відповісти
Хто такий Бондар?-це зашифрований агент Колісника, який дуже сумує за втраченим впливом на процеси розподілу мисливських угідь та лісових багатств.Відробляє вкладені в нього бабки. Йому б історію викладати в сільській школі- це його спеціальність, а першокурснику- заочнику Львівського НЛТУ га такій посаді бути- нонсенс.. За голосування всім проплачено, або обіцяно і Бондар та Гунчик тут грали основну роль, навіть засновники цих мисливських товариств частково підставні, звідти тирчать вуха Колісника і К
Відповісти
Всім хочеться шукати якусь крамолу і корупцію, але часом є просто об'єктивні рішення.
Не фанат Бондаря, проте тут він правий.
Відповісти
ти один прав, а всі коменти проти бондара-вони "неправі", кватирка тому що проекти готовив, екологи І гунчики.. Один ти мінєтчик бандарів правий .
Відповісти
Передача земель природно-заповідного фонду під приватні мисливські угіддя - це " світова практика" чи домовленості наших депутатів ( а скоріше групи депутатів-олігархів) , які розділили область по інтересах , залишилось закріпити за кожною групою " кріпаків" громади , інтереси яких ви " представляєте".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні