--> Луцьк і Волинь рекламували на туристичному фестивалі в Одесі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк і Волинь рекламували на туристичному фестивалі в Одесі

0
2
Луцьк і Волинь рекламували на туристичному фестивалі в Одесі
Чиновники представили туристичний потенціал Луцька та Волині на Одеському туристичному фестивалі.

Про це на офіційному сайті Луцької міської ради інформує Управління туризму та промоції міста.

Делегація з Луцька у складі головного спеціаліста відділу розвитку туризму управління туризму та промоції міста Ірини Харчук, а також директора Центру туристичної інформації та послуг Катерини Теслюк спільно із представниками департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної адміністрації представили туристичний потенціал Луцька та Волині протягом 22-23 квітня на Одеському туристичному фестивалі.

Відвідувачі виставки мали можливість не лише ознайомитись із туристичними об'єктами міста, його історико-культурним та мистецьким потенціалом, новими туристичними пропозиціями 2017 року, але й почастуватись медовою продукцією, яку пропонував голова громадської організації «Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий Стан» Володимир Дмитрук.

Партнерами міста Луцька у виставці стали Волинська обласна державна адміністрація та ГС "Туристичний альянс Луцька".

Довідково:

Одеський туристичний фестиваль це можливість представити великій аудиторії свої туристичні пропозиції за наступними напрямками: в'їзний та виїзний турим, внутрішній туризм, подієвий та діловий туризм, культурно-пізнавальний туризм, рекреаціний та спортивний відпочинок, гастрономічний туризм, зелений туризм.

Одеський туристичний фестиваль проходить в рамках Міжнародного туристичного тижня в Одесі, що є ефективним інструментом для створення міжрегіональних та міжнародних зв'язків і кооперацій в сфері туризму, це робота, спрямована на розвиток туристичної інфраструктури, на збільшення туристичних потоків в Україну.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні