На Рівненщині мисливець вполював... друга

1
-5
На Рівненщині мисливець вполював... друга
На Рівненщині під час конфлікту на полюванні застрелили мисливця.

Про це повідомляє ЧаРівне.

Четверо мешканців села Сварицевичі вийшли на полювання на качок вчора зранку. Між 25-річним та 30-річним односельцями під час застілля виник конфлікт. Молодший схопив рушницю та вистрілив товаришу прямо в обличчя, повідомляє відділ комунікації поліції області.

Товариші намагалися врятувати пораненого, повезли його до місцевої дільничної амбулаторії, проте фельдшер лише констатував смерть.

На місце події виїжджали слідчі та експерти. Чоловіку, який стріляв, повідомили про підозру за фактом умисного вбивства. Наразі вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Йому загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.

Також експерти встановили, що мисливська зброя не була зареєстрована згідно законодавства. Вона направлена на експертизу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який нахер мисливський сезон???
Дибілів за грати!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні