«Ніч у Луцькому замку» можуть зробити рекламою кандидата в мери», - Юрій Моклиця

10
5
«Ніч у Луцькому замку» можуть зробити рекламою кандидата в мери», - Юрій Моклиця
Екс-заступник луцького мера, якого усунули від організації цьогорічного фестивалю «Ніч у Луцькому замку», розкритикував підготовку до дійства.

Свою позицію Юрій Моклиця висловив в коментарі «Конкуренту».

Зауважимо, минулого року організаторами фестивалю виступили керівник театру-студії "Гармидер" Руслана Порицька, акторка "Гармидеру" Алла Доманська та заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця.

Ця команда розпочала організацію й цьогорічної «Ночі у Луцькому замку», однак, коли попросила у міської ради «легалізувати процес», отримала відмову.

«Вийшло так, що ані я, ні Руслана, ні Алла не мали відношення до міської ради. Ми вирішили цей процес, так би мовити, легалізувати. Тобто попросили в міськради, щоб вони дали якийсь офіційний папір, що ми маємо якісь повноваження і право проводити цей захід. В нас уже була концепція, але нам сказали: "Вибачте, ви вже цього року не проводите фестиваль", - зауважив Юрій Моклиця.

Екс-посадовець вважає, що розпочали підготовку до організації такого арт-фестивалю дуже пізно. Підготовку до такого масштабного заходу, зі слів Юрія Моклиці, потрібно було почати одразу після завершення "Ночі у Луцькому замку" у 2016 році.

Також він переконаний, що такі фестивалі не повинні організовувати чиновники, бо тут є корупційний ризик.

«Чиновник міської ради не повинен організовувати заходи - він менеджер. Він має створювати умови. Наприклад, під час минулорічної організації фестивалю фінанси через мене не йшли, я лише був координатором від міськради», - пояснив колишній заступник мера.

«У мене виникають припущення, що можуть цей захід перетворити у політичну кампанію майбутнього кандидата в мери», - додав Юрій Моклиця.

Нагадаємо, у міськраді сформували новий оргкомітет "Ночі у Луцькому замку". До його складу увійшли лише чиновники, якими керуватиме заступник мера Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Якийсь офіційний папір...., якісь повноваження.." оце рівень Моклиці. Сам звільнився сам обідився.
Відповісти
Той Моклиця наробив для міста, як кіт на глині, а смороду на цілий світ!
Відповісти
Почекайте, ще я щось прокоментую, як придумаю.
Відповісти
Шановний пане Юрію а хто визначав минулорічний оргкомітет був конкурс чи як? І взагалі бренд фестивалю це власність ради чому Ви претендуєте на нього і хто вам сказав що кошти на фестиваль проходили через чиновників . Ви маєте можливість запропонувати лучанам свій фестиваль в замку хто Вам забороняє або запропонувати вашу концепцію сьогоднішньому оргкомітету ніхто не претендує на театр Гармидер то чому йогокерівники претендують на цей фестиваль
Відповісти
Ще б трохи і Міська рада стала б Гармидером, це якась партія чи самодіяльний театр?
Відповісти
Солдафон Пустодзвін накерує. Буде під червоними прапорами і ходити маршем.
Відповісти
Поживемо - побачимо. Не думаю, що буде гірше, як Моклиця керував (він , напевно, і маршем ходити не вміє).
Відповісти
Пустовіт - старий дід. Пенсію йому, а не фестиваль.
Відповісти
Дід Пердун
Відповісти
Над містом стоїть стовп смороду Укропу і поліського гумна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні