Луцький завод «Мотор» заплатить 26 мільйонів фірмі, яка має філію в Росії

2
6
Луцький завод «Мотор» заплатить 26 мільйонів фірмі, яка має філію в Росії
Державне підприємство «Луцький ремонтний завод «Мотор» уклало угоду з ІТ-фірмою, яка має впроваджувальний центр у Росії.

Документи оформили 12 квітня, замовивши в ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Інформаційні технології» послуги щодо проектування та розроблення у сфері інформаційних технологій на 25,55 млн грн., пишуть «Наші гроші».

Звіт про укладення договору не був опублікований, тому деталі підряду невідомі.

Засновниками київських «Інформаційних технологій» є Володимир Михайлов, Олександр Скріпін, Костянтин Шурек і Олег Щербатенко. Фірма є одним з найбільших учасників відповідного ринку України і має впроваджувальний центр також у Росії.

Також відомо, що торік Міністерство освіти і науки замовило цій фірмі постачання і налагодження Системи електронного документообігу «IT-Enterprise» за 43 тис грн. Тоді у тендерній заявці «Інформаційні технології» навели кілька прикладів успішного впровадження системи «IT-Enterprise». У тому числі вказано проект у Вінниці, впроваджений після 2008 року, коли мером міста був нинішній голова уряду Володимир Гройсман. У тому числі вказано відкриття «Прозорого офісу» в будівлі міськради. Також прізвище Гройсмана фірма використала у презентації роботи своєї системи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Львові таких фірм по впровадженню "Системи електронного документообігу" повно недаром першу Кремьєву долину мають створити у тому місті. Стань в центрі Львова, навіть сказати неголосно звідусіль прибіжать Ай-тішніки навіть за половину суми і не з такою якістю, а тим більше у швидші терміни. Все інше від лукавого.
Відповісти
В Луцьку - не менше спеціалістів, просто, багато їздить у Львів, там дещо вища зарплата...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні