У психлікарні в Липинах працювала вся сім’я головного лікаря, – декларація

32
10
У психлікарні в Липинах працювала вся сім’я головного лікаря, – декларація
Уся родина головного лікаря Волинської обласної психлікарні в Липинах, а донедавна – начмеда Людмили Юрко підпрацьовує у закладі.

У щорічній декларації жінка вказала доходи своєї сім’ї: чоловіка Миколи, доньки Ольги та зятя Валерія Сащука.

РОДИНА КОЛЕГ

Минулоріч на посаді заступника головного лікаря з лікувальної роботи Людмила Юрко отримала 149,2 тис грн. зарплати (в місяць – близько 12,4 тис грн).

Основне місце роботи чоловіка Миколи Юрка – Волинська обласна лікарня, тут він за рік заробив 155,7 тис грн. Також він працював за сумісництвом у психлікарні і заробив 12,9 тис грн.

Донька Ольга Сащук основним місцем роботи вказала теж лікарню у Липинах. Вона заробила 50 тис грн.

Зять, очевидно, змінював роботу, адже в його прибутках вказано два основних місця роботи і два за сумісництвом: психлікарня та Агропромислова група «Пан Курчак». Загалом у лікарні в 2016 році Валерій Сащук заробив 27 тис грн, а на «Курчаку» – 19 тис грн.

Має родина кредитні зобов’язання: у 2006 році Микола Юрко оформив кредит в «Укрсиббанку», за яким минулоріч спратив 32 тис грн.

Натомість жодних заощаджень не задекларували.

ПРАЦЮЮТЬ В ЛИПИНАХ, ЖИВУТЬ В ОЛИЦІ

Із майна в родини Юрків – будинок в Олиці на 58,8 квадратів та п’ять земельних ділянок загальною площею 0,63 га.

Також у Людмили Юрко є 10 соток у селі Люб’язь Любешівського району, а в її доньки – 25 соток у Прилуцькому.

Крім того, на чоловіка зареєстровано дві квартири у Луцьку площею 63,7 та 54 квадрати.

Згідно із декларацією, у Миколи Юрка – автомобіль KIA Soul 2012 р.в., який він купив у 2013 році за 144 тис грн, а в доньки – ЗАЗ Lanos 2011 р.в., який у тому ж році вона купила за 85 тис грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть будь ласка,а хто чоловіка Юрко в псих лікарні бачив.я там працюю але його там ніколи не бачила
Відповісти
Ага, і зятя в 11 відділенні -регулярно не бачимо! І доця,цікаво її хтось в обличчя знає? Зате ми працюєм,а шкідливість нам не платять, познімали всі надбавки , ну треба ж оплачувати чимось ,,мертві душі, ,
Відповісти
Яким боком сім'я Юрко Л.М. до того ,що з вас держава познімала всі надбавки та доплати. Тупості та жлобству немає меж.
Відповісти
Чоловік і зять часом забирають з роботи з великими сумками
Відповісти
по них видно, що добре їдять...
Відповісти
Типові українські свині цілий вивдок кнур льоха і поросята продукують гній
Відповісти
СВОЛОЧІ! Краще б догладали за хворими
Відповісти
Да, ці люди не лінуються їсти. Молодці! Особливо та, що справа. Десь так, кілограмів 140 забійної ваги. Вже без потрохів.
Відповісти
А довідки вони мають що при розумі усі
Відповісти
Брехня повна в коментарях. Я теж там працюю. і якщо хтось не бачить дочки, зятя і чоловіка то це не означає що вони не бувають на роботі. Вийдіть близько 8.00 ранку до адміністративного корпуса і побачите як дочка приїзджає на роботу з голоним лікарем. По них часи можна звіряти. Зять працюєв іншому крилі, не можу сказати нічого , але точно зустрічаю на роботі час від часу. Чоловік головного лікаря працює за сумісництвом і тому буває на роботі не в ранішній час а після основного місця роботи. Хто не бачить, нехай краще дивиться. Аж зло взяло за такі коментарі. Наші люди люблять почесати язиками аби на людей наклеп навести. Потрібно кожному за собою слідкувати в першу чергу!!!
Відповісти
Не захіщай маму)))))
Відповісти
Якби то була моя мама, я за неї горло б перегризла...)))). А так, просто написала те, що знаю і бачила на свої очі. Це наш головний лікар, яка обрана шляхом більшості голосів "за" неї, яка тільки приступила до роботи і люди замість того щоб підтримати в роботі починають поливати брудом. Але це не дивно зовсім, в нашому світі так уже заведено.
Відповісти
Ніхто неголосував! Виборівне було!
Відповісти
Це все брехня зять і чоловік не ходить на роботу зовсім.я працюю в 11від.і не бачу зятька ніколи.треба щоб прокуратура і КРУ перевірили.гроші гребуть лопатою.ганьба.
Відповісти
КоментарІ на 100%правдиві, і не потрібно її захищати. Був добрий, хоча про померлих так не можна говорити, прийшла ще краща. Як вмер Черниш, то бухгалтерія працювала до ранку, сліди замітали. А ми прості робітники звернулись за свої кровно зароблені, то нам сказали, що ще покажуть! То це номальний керівник?
Відповісти
скажіть будь ласка, якщо вас так дурять, обкрадають і таке інше, то чому ви працюєте в цій установі, чому пишете коментарі під статтею а не у прокуратуру чи де інде вище... пишіть у Верховну Раду. Це схоже на тявкання якесь, безпідставне, придумане, хтось один сказав а стадо понесло далі. Яку ніч працювали)))), не смішіть людей, бо хтось зі сторони прочитає то подумає що в нас хворі люди працюють. і я не про бухгалтерію чи головного лікаря зараз...а про тих хто це пише. Несіть свою правду вище, в люди....а не в коментарях шкрябаєте щось.
Відповісти
Для чого ви це пишете?коли всі наші працівники знають , як обирали, якщо хочете я зараз на всю Волинська область напишу. А родиноньки ми точно не бачили в очі!Зятьок вже багато років числится в 11 відділені санітаром, але люди чергують за нього, в кожного є одне безкоштовне чергування, от так і живем.
Відповісти
Це брехня , що ми працюємо по одному безкоштовному чергуванні.А взагалі зять працює за сумісництвом і має лише шість чергування на місяць,тому невсі можуть його бачити. А хто взагалі небачить? Порада звернутись до офтальмолога.
Відповісти
Правда очі ріже, розумію! Але це правда. ....А щодо писати вище, не хвилюйтесь, писати будем! Тому,як досить нас водити за носи.
Відповісти
мені не ріже, тому що я такий самий працівник як і більшість тут коментуючих. У кожного своя правда. Хтось бачить і робить висновки сам, а хтось "довольствуєтся слухами". Пишіть у "верхи", "виб"єте щось, то і мені перепаде))))
Відповісти
ТУРКИ *ви тікі і вміїте обсирати людей а тещо тиє люди вам життя спасають то нічого !! головне ОБІСРАТИ з ніг до голови ! 21століття бл**ь люди тікі і думають як когось обісрати ! на себе гляньте НИЧИМ НЕ КРАЩІ !
Відповісти
Так, так активувався зятьок. Можете писати і турки узбеки , на жаль, ваш жаль правда є правда!
Відповісти
Та тут сидять прям екстрасенси).То дочку розгледіли, тепер зятя). А може це хворі з нав"язливими ідеями просто, чи схибленою уявою. Я захищаю головного лікаря. Та з людьми по доброму не можна. Ііх треба зашугати, щоб коли іде головний лікар по коридору, то щоб в угли шугалися з переляку ( так як є в деяких медичних установах), щоб боялися тут писати бо хтось викриє хто саме пише. Отак з вами треба, бо ви добра не цінуєте. Ганьба за такий срач який іде з вуст декого.
Відповісти
Погоджуюсь! ганьба за той срач що є в лікарні і гол лікар нічого не робить покриває дочку, зятя і ЧОЛОВІКА які тільки отримують зарплату. Ніхто її не обирав на цю посаду. Зараз вона ще й начмед, не хоче втрачати хлібне місце. А може готує ДОСТОЙНУ приємницю, що буде виконувати всі її забаганки як і вона винувала забаганки попередника
Відповісти
Слухай екстрасенс,я працюю вісім років і можу розказати багато чого іпро пенціонерів і про лікі які державні і рябі сумки ,і гроші в кишенях тільки це все без толку.Риба гниє зголови.
Відповісти
Дуже легко гидити, прикриваючись анонімними іменами. Пишіть імена, посади. Пишіть колективне звернення в Облздороввідділ якщо у вас там такі "жахіття" відбуваються. У нас демократія. Хоча я здогадуюся і майже знаю хто автор більшості коментарів))) Якщо ви працівники лікарні, то ви знаєте що не Людмила Михайлівна, а саме ви підняли шум і почали збирати підписи за її кандидатуру. І ви знаєте хто їх збирав. Звідки я знаю? До мене зверталися як до помічника народного депутата і голови комітету з медичних питань Верховної Ради України - Ольги Богомолець і як до представника медичного каналу 103тв за порадою - "Що робити щоб поставили саме її головним лікарем? І чи варто писати зверненя в комітет і в МОЗ?" І то була не одна і не кілька осіб, а кілька десятків. Так що або вийдіть на публіку, назвіться, зверніться до мене - знімемо сюжет про цю "жахливу" родину. Та чому не пишуть про решту лікарів? Про мало не "святих" Духневич і Сидора? До мене теж бігають - зробіть щось, а на камеру говорити - зась! Якби хоча б половина медиків була такими як вони - у нас був би порядок в медицині. Хати... Ділянки... Смішно!!! А зарплату вам платить Держава а не головний лікар! Своїх пропихає? Чому її донька досі не є головним психологом? Для неї то не проблема і ніхто б не рипнувся. Не бачать її? А у вас лікарня з закритими відділеннями, чи театр? Всі сидять по відділеннях і по кабінетах. Чи їм ходити по території і кричати - Люди, я тут є!!! У всіх є журнали - все можна перевірити і ви то знаєте.
Щодо допомоги атовцям - завжди безвідмовні. І не піаряться в пресі як вони підтримують воїнів і скільком родинам повернули батька після контузії чи посттравматичного стресового розладу. А просто тихенько в кабінетах роблять свою роботу. Я хотіла зняти сюжет - вони відмовилися зі словами: "Навіщо той піар?" Не подобається Юрко? Ок - пришлемо вам хапугу з Києва який братиме, та ще й по Київськім міркам...
Відповісти
ви з місяця?зарплату платить держава?..
та завтра за неугодність в асфальт закатають,про яку демократію ви говорите!
Відповісти
P.S.
На анонімні коментарі не відповідатиму, хоч слиною бризкайте...
Відповісти
а що тут відповідати,це не питання,це ствердження-ви з місяця,шановна.
П.с."слиною бризкайте"-не зовсім личить такій людині як ви так висловлюватися
Відповісти
Нормальна людина,професійний керівник з характером. Я тут працюю..Мене влаштовує апріорі. Як сказав класик:" Завидуйте молча")).. P.S. А ті,хто перейшли на особисте - бидлочмо.. Аксіома. ((
Відповісти
І нічого незмінилось крім пресу робітників
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні