--> Луцький депутат Балицький купив шостий «мерседес», – декларація | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький депутат Балицький купив шостий «мерседес», – декларація

13
0
Луцький депутат Балицький купив шостий «мерседес», – декларація
Депутат Луцької міськради від фракції УКРОП, а також - засновник волонтерського центру «Серце патріота» і співвласник будівельної фірми «Вишків-Брук» Сергій Балицький задекларував шість «мерседесів», 13 рахунків у банку та два мільйони готівки.

КВАРТИРА, ОФІС, БУДИНОК, ЗЕМЛЯ: ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ

Із нерухомості у родини Балицьких – чотири земельні ділянки, квартира, будинок та офісне приміщення.

У селі Прилуцьке Ківерцівського району – три ділянки загальною площею 40 соток. Також у Прилуцькому із 2009 року – будинок, площею 351,7 квадратів.

Також у 2005 році Сергій Балицький став власником десяти соток у Липинах під Луцьком.

У 2006 році придбав офісне приміщення у Ковелі площею 161,6 квадратів за 59 тис грн.

А в 2014 році купив квартиру у Луцьку площею 49,3 квадрати.

АВТОПАРК: ПРИХИЛЬНИК «МЕРСЕДЕСІВ»

В автопарку Сергія Балицького – сім автомобілів, шість із яких – «мерседеси».

Чотири автомобілі – вантажні: два «мерседеси» 2005 р.в., один – 1997 р.в. і один «КамАЗ» 1994 р.в. Також є два причіпи: ГКБ 1989 р.в. та TA-HO V5 2016 р.в.

Також депутат має три легкові «мерседеси»: Mercedes Benz Е280 2008 р.в., Mercedes Benz Cprinter313 2005 р.в. та Mercedes Benz CPINTER316, який придбав минулоріч за 312 тис грн.

ДОХОДИ: ЖИТТЯ НА ВІДСОТКИ

Попри, очевидно, прибутковий бізнес, офіційні доходи від ТОв «Вишків-Брук» – незначні. Заробітна плата Балицького на фірмі – 30 тис грн., тобто – 2,5 тис грн. на місяць.

Від заняття підприємницькою діяльністю депутат заробив іще 33,6 тис грн., а також – 24,3 тис грн. пенсії.

Дружина Наталія Балицька від підприємницької діяльності отримала 34,2 тис грн. доходу.

Основний заробіток – відсотки від банківських депозитів, які за 2016 рік становили 171,4 тис грн.

13 БАНКІВСЬКИХ РАХУНКІВ

Заощадження Сергій Балицький тримає і в банку, і в готівковій формі.

Загалом на ім’я депутата оформлено 13 рахунків в «ПриватБанку», на яких зберігається 50 тисяч євро, 169 тис доларів та 33 тис грн.

Має Сергій Балицький і готівкові збереження: 800 тис грн. задекларував на своє ім’я та 1,2 млн грн. – на ім’я дружини Наталії.

Довідково. Сергій Балицький –1964 року народження, освіта вища, приватний підприємець, проживає у Ківерцівському р-ні с. Прилуцьке, обраний депутатом Луцької міськради від партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП». Засновник і керівник благодійного центру «Серце патріота».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зарплата не висока це щоб податки не платити.
Відповісти
Так-так. А щоби прикрити махінації потрібно зайнятись волонтерством. Хто ж на волонтерів погане подумає.
Відповісти
А навіщо 6 "мерседесів", якщо носити стоптані кросівки, штопані шкарпетки і харчуватися чебуреками на старому ринку? І запивати водою, набраною з міської водокачки? Гоголь з плюшкіним завжди живий, навіть через 200 років.
Відповісти
а щоб розкласти його по частинці в кожну машинку і розвезти в різні сторони
Відповісти
Прилуцьке скоро стане царським селом
Відповісти
Людина більше чим 20 років в бізнесі.це нормально
Відповісти
панове редактори, щоб ви знали, Мерседес Спрінтер легковим автомобілем можна назвати дуже умовно, це бус повною масою до 3.5 тон
Відповісти
Що то за бізнес, що тільки 30 тис. в рік приносить. Явно податкова має епревірити. 6 мерсів за 30 тис. грн. в рік не утримаєш
Відповісти
Подібного на фото бачу на ринку у вантажниках. Чи не він? Така проста зовнішність, як в трубочиста. Видно, подобається заробляти бабло і колекціонувати мерседеси. Процес для процесу.
Відповісти
А чому не написали скільки тон допомоги завезено??? і якими мерсами ??
Скільки поїздок було? Не одна і не 50, а сотні.
Відповісти
Даааааа......
Обісрати людину це дуже просто в нас.........
А насправді ж ніхто не знає скільки людина добра зробила.....для атовців і для України за власний кошт.
Відповісти
Шановне панство, невже Ви взагалі не вникаєте в написане. З усіх Мерседесів лише 1 легковий. Два буси кожен може побачити вулицями міста на чорних волонтерських номерах. Вони по всій області збирають допомогу для АТО. Грузовики ж працюють. І ніхто їх не колекціонує. А те, що є великий будинок та гроші на рахунках, то це не за 2-3 роки депутатства, а за багато років клопіткої праці. Дай Бог, щоб кожен мав не менше. Але для цього треба тяжко працювати, а не заздрити та людей грязюкою поливати.
Відповісти
Неодноразово чув про цю людину, але вперше стикнувся з такими негативними відгуками про нього. Дуже не приємно читати такий бруд про людину, котра зробила для атовців в рази більше добра, ніж всі разом взяті читачі цієї статті. І взагалі, перш ніж писати такий бруд, рекомендую особисто поспілкуватися з людьми, котрим Сергій Балицький привозив гуманітарну допомогу в зону АТО, і лише після цього робити висновки про діяльність цієї людини, не на основі однієї статті, а на основі його дій, та вчинків. Щодо самої статті, заголовку, то цей шостий мерседес, грузовий, і якщо я не помиляюся, возить гуманітарну допомогу, я всетаки схиляюся до думки, що такий автомобіль куплявся не для того щоб возити свою сраку чи бруківку по місту, і точно що не для колекції, а для того щоб хоч якось помогти нашим браттям в зоні АТО.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні