У луцьких школах та садочках вже увімкнули опалення

0
4
У луцьких школах та садочках вже увімкнули опалення
У Луцьку увімкнули опалення майже у всіх дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах.

Технічно не можливо запустити опалення в ДНЗ №34, що по вул. Дорошенка; ЗОШ: №2, 6,8 і 13. Котельні, що його обслуговують, - сезонні, тому закриті на ремонтні роботи, - інформує прес-служба ДКП "Луцьктепло".

У всіх інших садочках та школах повинно бути тепло.

Зазначимо, що ДКП «Луцьктепло» подає теплоносій в ДНЗ та лікувальні заклади за графіком подачі гарячої води. Тобто подача тепла припиняється з 22 години і до 6. Температура теплоносія на подавальному трубопроводі в межах – 60 градусів Цельсія. Цього, як кажуть спеціалісти, - достатньо для того, щоб повністю прогріти приміщення дитячих садочків, шкіл та поліклінік.

Щодо лікарняних закладів, то опалюються лише ті, керівники яких подали відповідні клопотання.

Таким чином опалення має бути у поліклініці №2 та першій амбулаторії сімейної медицини. Також опалюється обласний госпіталь інвалідів війни й ті лікарняні заклади, що подали клопотання раніше.

Також зауважимо, що обласна клінічна лікарня і, відповідно, поліклініка на першому поверсі, мають власну котельню.

Наголошуємо, що для встановлення нормальної температури в приміщеннях необхідно збалансувати роботу внутрішньо-будинкової системи (розповітрити, повідкривати засувки тощо).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні