--> Щоб не мерзнути, лучанам треба писати колективні заяви | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Щоб не мерзнути, лучанам треба писати колективні заяви

8
4
Щоб не мерзнути, лучанам треба писати колективні заяви
Мешканці луцьких багатоповерхівок можуть повернути тепло у власні домівки. Але для цього вони повинні написати колективну заяву за підписом усіх мешканців будинку та передати її на ДКП "Луцьктепло".

Про це розповіла директорка теплопостачального підприємства Валентина Малютіна, - повідомляє «Конкурент».

Із її слів, на підприємство надходить чимало дзвінків із проханням увімкнути теплопостачання, але ще більше телефонують із вимогою його не включати, оскільки "це питання субсидій, оплати та інше".

"Тому ми вирішили таким чином: якщо буде досягнення згоди з мешканцями будинку з офіційним зверненням якогось уповноваженого представника, то можливе відновлення подачі теплоносія. Я говорила з організованими об'єднаннями співвласників (ОСББ – ред.) – всі в один голос говорять, що їм опалення не потрібне і Боже збав його включати. А як потім людям пояснювати? Як з них вимагати ту оплату?», - зауважила посадовиця.

«Ми вирішили піти таким шляхом, і міська рада нас підтримала. Коли буде звернення переважної більшості, тоді будемо це робити. Ми ж розуміємо, що десь є квартири, де проживають діти чи старші люди. Але одинично ми цього не зробимо – треба залучати весь будинок, а переважна більшість цього не хоче, бо це додаткові витрати. Окремі квартири, стояки, під'їзди ми підключити не можемо», – додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


У Луцьку вимикають тепло У Луцьку вимикають тепло
04 квітня, 2018, 09:59
0
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб не мерзнути треба ставити в квартирах буржуйки і палити дрова!
Відповісти
Ото мля влада прийшла. Тиждень будуть чекати звернень і тиждень будуть запускати тепло. А через два тижні вже й темло прийде!!
Відповісти
Яркий жах холод в квартирах + 13 ото вже Владу маэмо.полний писец. Одним словом анархия . Не думала що укроповцям так все одно наплевати на людей.треба думати за кого голосовати
Відповісти
Краще трохи померзнути...на вулиці не січень...ніж такі гроші за опалення платити.
Відповісти
А потім,щебільше ввідасте на лікування!!!!!!!!
Відповісти
Хороші керівники прийшли до влади м.Луцька що Валентина Малютіна, що виконувач обов’язків міського голови Поліщук І.(розказують що 3 дні потрібно щоб включити котельню, тиждень на списки) на вулиці холодрига, люди мерзнуть, діти в садочках, школах також, а вони про списки розказують, відколи це в Луцьку на опалення потрібно подавати списки, ви в Кіндера запитайте як він це зробив, хазяїн в місті, а ви з боку припьоку. Стид і сором таким керівникам.
Відповісти
Не розказуйте казок, ви подивіться на мажорів , які проживають в будинках, люди які покупляли квартири з автономним опаленням всі гріються, а вона лапшу на вуха вішає, совість в тебе , постій на вулиці цілий день на будівництві і прийдеш додому, а там собачник.
Відповісти
А мені подобаються екстремальні умови. Я вкриваюсь двома ковдрами і сплю під цицьками у жінки. Дуже тепло. Спробуйте, якщо маєте цицату жінку. Дяку владі за провірку на мужність. А Поліщука за такий "сервіс" треба вивезти в копачівський ліс і голого привязати за мошонку до сосни. Хоч би на пару годин. Тоді він думав своїми курячими мізками за громаду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні