Повідомили, які ідеї пропонували лучани для конкурсу туристичних проектів

0
-9
Повідомили, які ідеї пропонували лучани для конкурсу туристичних проектів
Більше ста лучан зголосились взяти участь в Конкурсі туристичних проектів.

Завершився прийом заявок на участь в Конкурсі соціальних проектів (пітчинг) туристичного спрямування, який оголосила Луцька міська рада у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа», - інформують оганізатори.

На адресу організаторів ініціативи надійшло 80 заявок від активних лучан. З них, відібрали 40 ідей для наступного етапу конкурсу.

«Нас радує той факт, що ця ініціатива викликала ажіотаж серед активних мешканців Луцька. Дякуємо усім, хто подав свої заявки. Більшість ідей, які ви нам надіслали, тішать своєю креативністю і дійсно спрямовані на підвищення туристичного потенціалу та розвитку нашого міста», - зазначає один із організаторів Конкурсу, голова ГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук.

До слова, що найбільш поширеною темою заявок є: проведення фестивалів та культурно-мистецьких, заходів; облаштування міського простору; створення тематичних веб-ресурсів.

Під час наступного етапу конкурсу, усі відібрані заявники пройдуть навчання з написання та управління проектами.

«Ми запросили до участі у цьому заході авторитетних та досвідчених тренерів. А саме: дизайнера, одного із засновників Конгресу активістів культури Ярослава Белінського; проектного менеджера «Центру соціального партнерства» в Сумах Анну Товстуху; голову ГО «Відкритий Університет Майдану» Олену Хіль», - зазначає Захар Ткачук.

Переможців конкурсу оголосять у п’ятницю, 21 квітня, за результатами презентації відібраних проектів перед конкурсною комісією.

До її складу увійдуть представники Луцької міської ради, громадські активісти, представники туристичного бізнесу та інші авторитетні експерти.

Нагадаємо, що Конкурс соціальних проектів (пітчинг) – це ініціатива, яка має на меті підвищити туристичну привабливість Луцька, завдяки ініціативам, які будуть реалізовані активними лучанами. Наразі, загальний бюджет Конкурсу складає 200 тис. грн: 100 000 грн надає Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, а ще 100 000 грн - Британська Рада в Україні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні