5 оригінальних способів розписати великодні яйця

4
8
5 оригінальних способів розписати великодні яйця
Якщо у вашому домі є кольорові серветки, клей, трохи воску та овочів з яскравим лушпинням і шкірками, можна виготовити крашанки одночасно кількома методами та здивувати гостей і родичів.

Найпростіші та найоригінальніші методи зібрали кореспонденти Gazeta.ua.

Писанки воском з малюнками 8-ми і більше кольорів можна зробити, якщо кидати яйця у фарбу багато разів. Для цього беруть багато слоїків. Наливають до них воду з барвником. Починають від найсвітлішого кольору. Наносять воском малюнок та сушать. Тоді опускають у банку з новим забарвленням. І так багато разів. Коли фарбування завершене - здирають обережно віск та натирають писанку смальцем для блиску.

Зайці та портрети малюють чорним гелем. Для цього необхідно мати здібності художника. Роботу можна спростити, якщо нанести малюнок на папір, а потім прикласти його до яйця та протерти вологою ганчіркою. Поверх писанку покривають прозорим лаком для нігтів - щоб фарба не стиралася.

Розмалювати золотом яйця можна, якщо попередньо нанести на них акрилову кольорову фарбу. Для цього переважно вибирають світлі відтінки. Потім клеєм роблять візерунок. Яйце загортають у золотий листок, подібний на фольгу. Залишають на кілька хвилин. Коли фольгу здирають - на місці клею залишається візерунок.

Писанки методом декупаж виготовляють, використовуючи кольорові серветки з малюнками. Для цього вирізають квіти чи інші деталі. Знімають із серветки нижній шар. Накладають на яйце клей. Прикладають візерунок і акуратно проводять пальцем. Потім покривають другим шаром клею і залишають підсихати.

8 натуральних барвників для крашанок можна нанести, якщо використати ягоди чорниці, шпинат, цибулиння, сік моркви чи гарбуза, буряк, червону капусту, куркуму та лушпиння грецького горіха. Такі крашанки особливо актуальні там, де є малі діти, які тягнуть кольорове яйце до рота ще до того, як його обчистять.



Варені яйця, яких буде багато на Великдень, можна начинити кольоровим фаршем з овочів та соусів. Вони стануть не лише окрасою святкового столу, а й порадують оригінальними смаками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/goroskop/tochnij-goroskop-dlya-ukra%D1%97ni-na-2021-rik.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/data-provedennya-dnya-prapora-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-na-gruden-2019-roku-po-znakax-zodiaku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-lipen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pensiya-z-1-sichnya-2018-roku.html
Відповісти
Как и многие наши соотечественники искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/robota-bez-poserednikiv-v-polshhi-na-2017-rik.html
Відповісти
Вы действительно понимаете что творится в стране?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то лживые новости и мы часто не получаем информацию из первых рук.
Перебрав множество источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ дают хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в современном мире отбирать настоящие средства массовой информации.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/chi-namichayetsya-kinec-svitu/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні