--> На Великдень у Луцьку опалення не ввімкнуть | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Великдень у Луцьку опалення не ввімкнуть

2
-5
На Великдень у Луцьку опалення не ввімкнуть
ДКП «Луцьктепло» вже і сьогодні не може відновити опалювальний сезон.

Офіційно опалювальний сезон завершився 11 квітня. Для відновлення опалення необхідне колективне звернення більшості мешканців, щоб не виникало проблем з оплатою, - інформує прес-служба "Луцьктапла".

Про це йдеться у розпорядженні № 208 від 14.04.2017, розміщеному на сайті Луцької міської ради, теплоносій подається «за наявності письмового звернення більшості споживачів, що проживають в будинку (ОСББ, будинкового комітету чи ініціативних груп житлових будинків) про необхідність забезпечення теплом».

Наразі підприємство отримало 40 заяв і 10 дзвінків про прохання відновити опалення.

"Зауважимо, що за таких же погодних умов ми мали набагато більше заяв, де лучани вимагали виключити опалення", - йдеться у повідомленні.

При достатній кількості заяв "Луцьктепло" має змогу вмикати окремі будинки, але технологічний процес запуску може затягнутися на три доби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви - бюрократи , гнати всіх керовників з совдеповською жилкою , гнати поганою мітлою. Дорогу молодим . Крім того , це палки в колеса ....
Відповісти
Мудак ти, Поліщук, такого питання не можеш вирішити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні