Лучан кличуть на безкоштовний великодній сплав Стиром

1
4
Лучан кличуть на безкоштовний великодній сплав Стиром
На відпочинок лучан та гостей міста кличе турклуб «Хорс».

Великодня регата «Новачок» стартує у місті в понеділок, 17 квітня в районі Ковельського мосту.

Організатори кажуть, що хочуть познайомити учасників із альтернативним способом проведення дозвілля, адже вихідні – чудова можливість втекти від міської метушні углиб природи, що поволі прокидається.

«Подорожі річками останні кілька років у нас у клубі витіснили навіть гори. У мене іноді виникає бажання весь світ «покатати» на байдарках, щоб люди стали добрішими, людянішими і щасливішими. А ще – це можливісь потрапити на специфічний психологічний тренінг біля вечірнього багаття, познайомитись із гарними людьми і побути у тиші та в гармонії із природою та світом», - каже керівник тур клубу «Хорс» Оксана Корсун.

Відкрити для себе щось новеньке запрошують «дітей» від 2 до 102 років. Стартують із заплави (в районі Ковельського мосту) 17 квітня о 12:00. У програмі також майстер-класи від досвідчених «плавців», міні-змагання та тематична фотосесія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз нерестовий період - плавати не бажано
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні