Депутати могли піти з фракції «Самопоміч» під тиском, - заява партії

4
3
Депутати могли піти з фракції «Самопоміч» під тиском, - заява партії
"Самопоміч" оприлюднила офіційну заяву щодо розвалу фракції у Волинській обласній раді.

Члени виконавчого комітету «Об’єднання «Самопоміч» у Волинській області звернулися до виконавчого комітету партії щодо виключення з партії Костянтина Зінкевича та Бориса Бабійчука та відсторонення їх від керівництва районними осередками, йдеться у повідомленні на офіційному сайті облосередку “Самопомочі”.

Нагадаємо, 12 квітня під час сесії обласної ради одразу двох депутатів залишили лави фракції “Самопомочі”. Заяви Костянтина Зінкевича і Бориса Бабійчука зачитав голова облради Ігор Палиця.

Автоматично припинила існування фракція, до якої входило п’ятеро обранців.

За словами керівника виконкому облосередку партії Юлії Вусенко, перед партійним керівництвом клопотатимуть про позбавлення цих депутатів членства у партії та відсторонення їх від виконання обов’язків керівників осередків у Володимирі-Волинському та Нововолинську.

“Також контрольна комісія з’ясовуватиме обставини, що призвели до виходу цих депутатів з фракції «Об’єднання «Самопоміч» у обласній раді. Вважаю, що вихід цих депутатів може бути спричиненим тиском на представників нашої партії на місцях, який посилився останнім часом по країні вцілому», - наголосила Юлія Вусенко.

До речі, голова фракції Михайло Імберовський теж вважає, розвал «Самопомочі» – це відображення того, що відбувається на всеукраїнському рівні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тиск був але зі сторони Гунчика. Це він надоумив цих двох невдах
Відповісти
Не Гунчик тиснув, а Палиця.
Відповісти
а гроші
Відповісти
невже усі засцяли і пішли в укропи?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні