У Луцьку кондуктори «махлюють» з валідаторами?

3
5
У Луцьку кондуктори «махлюють» з валідаторами?
У Луцьку зафіксували випадок видачі квитка у тролейбусі "заднім числом".

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила журналістка Ірина Сасовська.

"Махлюють з валідаторами. Сідала о 10.40, а квиток за 10.15", - йдеться у дописі медійниці.

До слова, лучани також скаржаться на те, що кондуктрори подекуди нехтують видачею квитків через валідатори, бо вони (кондуктори), мовляв, втомилися.

Цікаво й те, що у коментарях під дописом Ірини Сасовської місцеві жителі розповідають й про інші неприємні факти у роботі кондукторів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про які маніпуляції ви пишете? Бухгалтерський облік ведеться по разовим квиточкам (зелененьким), кондуктори вчаться працювати на Валідаторі, можливо не завжди встигають продублювати.
І ще квиточок виданий 13 квітня, стаття написана 13 квітня. Чому ви пишете, що квиточок виданий «заднім числом»? Якщо критикуєте, то будьте правдивими.
Відповісти
Журналіст мав на увазі задньою годиною)))) А насправді, новина -про те, що кондуктор в тролейбусі, по суті, - бомж. Ні зарплати, ні молока за шкідливість спілкування з неадекватними пасажирами! Якщо й махлює, то собі на серветку вологу чи ще якусь дрібницю. У бідній країні - чесним бути важко! А от покритикувати чому так працює тролейбусне управління - оце варто.
Відповісти
Це не мухлюють як написали в статті,а просто неправильно поставили в налаштуваннях години таке часто буває що годинник в сервісному центрі може спішити чим годинник у 20-того пасажира тролейбуса.наробила тут шуму.писати нема про шо от і видумують всяку хрєнотєнь....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні