На Тернопільщині п’яний дідусь побив дружину, внучку та наклав на себе руки

0
4
На Тернопільщині п’яний дідусь побив дружину, внучку та наклав на себе руки
У селі Залісся Борщівського району Тернопільщини 62-річний чоловік під час сімейної сварки побив дружину та внучку, а згодом вчинив самогубство.

Як повідомили IA ZIK у відділі комунікації обласного управління поліції, вчора близько 21.00 надійшла інформація від сільського голови про те, що місцевий житель вчинив конфлікт із дружиною.

«У цей час в помешканні була малолітня внучка. Коли дівчинка почала плакати, нетверезий дід накинувся і на маля. Бив руками й ногами, поки дитина не втратила свідомості», – розповіли у поліції.

Сусіди розповідають, що подружжя зловживало алкоголем. Коли батьки 3-річної дівчинки поїхали у справах до міста й залишили дитину на бабу з дідом, родичі влаштували застілля. Після цього й почався конфлікт.

Дівчинка перебуває в обласній клінічній лікарні. ЇЇ стан медики оцінюють як важкий. У дитини закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку та перелом кісток склепіння черепа.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 121 та ч. 1 ст. 115 з поміткою «самогубство» ККУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні